- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Т'ва София
Щутгарт рлз.. ;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
да спорите на тема роден град е малоумно
DoubleDMG ли си, DoubleDBL ли си, къв си, не те знам, ама нали се сещаш че столичани ходят чат пат до варната само за моренце и да подхлъзнат сестра ти, и не го разгласяват насам натам, а ти толко много се радваш, че си посетил София, че чак темички вкарваш. Жалка работа. А с цитирането на ъпсурт доказа, че си DoubleDBL. Мир за теб, и да ти еба майката.
sorry боклук,не се радвам , че бях в София,всъщност съм разочарован , че дори трябваше да минавам от там,докато се върна в родния си градБях в най-голямата дупка на света .. А.к.А - София , тотално съжелявам,бяха най-умрелите 4 часа в живота ми. И боклук,ако искаш да знаеш , когато минавах през Москва нямах проблем да стигна до Санкт-Петербург _)_ ahxhahxhaxhahxhahxhaxhahxhahxhaxhahxhahxa
те и в Москва мякат като във Варна, разбрали сте се идеално.
хахахахаха.
Иди питай къде е по-правилен езика,в софия или в варна,че от такива тъпанари ми е pisnalo bratchence, idi pii MLEKO za LUEV4E BE
на фона на всички чуждици които са завладяли речника на младото поколение
предпочитам диалекта понеже той съхранява езика за разлика от чуждиците
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
сички не знаате къ да прикаате, ма ми се праите тука на тарикати
нье. ни ма моли. пускам песнитье на тоз Явката, за да ме научи на правилен български.
в морската столица не са ли ви учили на география освен на правилен български език?
между Северозападна и Югозападна България има голяма разлика, момчета.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Панда и 102, аре на по бира да обсъдим пъклен план #88 "Краят на Щутгарт".
1. 10м ограда
2. Бодлива тел + ток
3. Напалм
Освен да прекъснем пътищата до София, но това ще убие малката ми радост - София по празници.
ПС - поста на 102 беше ключов, пробвайте да го схванете :о
Не подхващайте темата за диалекти и говор, защото нямате нужния капацитет, особено този неграмотник DoublePenetration.