- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Първото ми стихотворение
мадната съм по ред причини. имах лош ден. една 15-год пикла не може да ме мадне. много пъти съм ти казвала, че си такава. жалкото е, че ти винаги изглеждаш мадната :/
и твоето не е лесно...
у скайп му се обясих![]()
о.0 е ся е ся е ся е ся
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ивенцето е любовта на живота ми, а Митко професионалният поет казва, че това стихотворение има повече литературна стойност от сичкото на Александър Пушкин
ok neitiri
i лък i otrovni streli
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тука Mary_Jane_69, си те наля яко.
по тъпо стихотворение не бех чел
а съм фърлял по-един поглед на митковите