.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Интересно ми е !

Така,преди да премина към същинската част,бих искал да уточня,че нямам намерението да дискредитирам никого,а просто да погъделичкам любопитството си.
    Въпросът ми е отправен главно към мъжкото съсловие и остава отворен за допълнения и коментари.Така,той е следният :
    "Направете си равносметка за всичките си отношения с момичета - били те мимолентни или задълбочени и кажете кой винаги е бил по-активният в отношенията?".Дайте примери,опишете как сте се държали вие и какво отношение сте срещали отсреща,понеже по мое мнение ( базирано на опита ми ), жените са по-големи егоисти от мъжете и си го обяснявам с това,че вниманието към жените винаги е по-агресивно и повече,отколкото към мъжете - една сносно изглеждаща мацка винаги има поне няколко потенциални партньори в резерва със статус " просто приятели ". Както е в природата - мъжките се пробват на няколко женски и която откликне първа,а при жените - досаждат им няколко и който тя си избере,с тънката разлика,че мъжете най-често спират отношенията си с останалите кандидатки за сърцето,а жените ги оставят,за да им се захранва егото с вниманието,което тези " просто приятели " генерират.Затова си мисля,че жените обичат да се сърдят,да драматизират и не си дават толкова зор - просто алтернативите са на лице или ще се намерят доста по-лесно,отколкото при мъжете.Благодаря за вниманието и очаквам вашите коментари .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен
    ходи на фитнес и спри да мрънкаш - току виж си се оказал от другата страна

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Приятелче,не бих могъл да се оплаче от женско внимание,а и тук не става дума за това,благодаря все пак,че се разписа и отбеляза внушителния 3393-ти коментар.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на xoxi
    Любопитно ми е, колко е била най-дългата ти връзка? Или като цяло отношенията ти с жените?
    Защото по написаното личи, че въобще не познаваш женския пол. Съдейки толкова повърхностно и виждайки само негативни неща, до нищо добро няма да стигнеш.

П.П.: В повече от 50% от връзките, жените са по-активни.

Мега фен
    ще те удостоя и с 3394-тия в такъв случай и с огромно удоволствие ще те уведомя, че цинично-наивният ти поглед над хорските взаимоотношения е смехотворен. Другият вариант е да си заобиколен от дебили, в който случай единствено мога да изкажа най-искрените си съболезнования.

Не познавам жени, които си 'подхранват егото' от вниманието на срещуположния пол. Ако си държат някой за приятелче, макар да знаят, че въпросният ги харесва, обикновено е 'щото им е приятна компанията му. Дали отношението му е следствие от факта, че си пада по въпросната мацка не ме бърка...пък явно и тях.

Кефи ме обаче как космосът ти е крив, а жените са някакви дяволски изчадия.

едит; пф, хохи ме изпревари

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз не съм момче, ама като си направя равносметката, аз съм била винаги по-активната.
    И просто-приятелите ми не ми хранят егото, нито пък тези, които искат да ме чукат и ми го заявяват директно, просташки, заобиколно или някак си.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не познавам жени, които си 'подхранват егото' от вниманието на срещуположния пол.
    Значи не познаваш жени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не познавам жени, които си 'подхранват егото' от вниманието на срещуположния пол.

п.т. ruok?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Значи не познаваш жени.
    Извънземни ? Ти имаш ли приятелки, чието самочувствие се гради на база това как приятелите им ги възприемат ? Тоест Пешо ако й каже, че е красива/умна/забавна и прочие тя да го вземе за чиста монета и умишлено да търси контакти с мъже, които да й правят комплименти ? За мен това е да ти хранят егото.
    Някой просто да се държи окей с теб и в твое присъствие, както казах, не го смятам за същото. Супер цинично би било.

Та ти конкретно да имаш приятелки, които съвсем целенасочено да поддържат контакти с мъже само за милите думички ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Извънземни ? Ти имаш ли приятелки, чието самочувствие се гради на база това как приятелите им ги възприемат ? Тоест Пешо ако й каже, че е красива/умна/забавна и прочие тя да го вземе за чиста монета и умишлено да търси контакти с мъже, които да й правят комплименти ? За мен това е да ти хранят егото.
    Някой просто да се държи окей с теб и в твое присъствие, както казах, не го смятам за същото. Супер цинично би било.

Та ти конкретно да имаш приятелки, които съвсем целенасочено да поддържат контакти с мъже само за милите думички ?
    Целенасочено да поддържат контакти с мъже с цел получаване на комплименти е абсурдно. Това ще да е безумно краен случай и абсолютно категорично изключение от правилото.

Говорим по принцип, че нещата си стоят баш така, както ти си мислиш, че не стоят. Може някой да ти е приятел, може да не искаш да имаш нищо повече от приятелски отношения с него, но на всяка би й било тъпо ако знае, че този приятел не би я чукал. Не става дума да ти върви след гъза и постоянно да ти вика "мноу си убава неска". И е абсолютно естествено да се търси контакт с човек от срещуположния пол, който те намира за привлекателна и да се ласкаеш от комплиментите му.
    Но да твърдиш, че женското его не се подхранвало от вниманието на мъжкия пол е просто...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Целенасочено да поддържат контакти с мъже с цел получаване на комплименти е абсурдно. Това ще да е безумно краен случай и абсолютно категорично изключение от правилото.

Говорим по принцип, че нещата си стоят баш така, както ти си мислиш, че не стоят. Може някой да ти е приятел, може да не искаш да имаш нищо повече от приятелски отношения с него, но на всяка би й било тъпо ако знае, че този приятел не би я чукал. Не става дума да ти върви след гъза и постоянно да ти вика "мноу си убава неска". И е абсолютно естествено да се търси контакт с човек от срещуположния пол, който те намира за привлекателна и да се ласкаеш от комплиментите му.
    Но да твърдиш, че женското его не се подхранвало от вниманието на мъжкия пол е просто...
    Абсолютно не съм съгласен с нито една твоя дума..без да се заяждам;д)
    АКо това,което написа е вярно,означава,че ако ти имаш компания от 2-3 приятелки,с които излизаш на дискотеки,кафета и постоянно тях ги заглеждат,запознават се,канят ги,правят им комплименти и всеки път към теб има най-малко или нулево мъжко внимание.Не би ли ти паднало егото и самочувствието,не би ли си помислила дори един път,защо тях,а не те,какво ми има.Не те познавам,но може би си някое момиче,което е приело за даденост комплиментите и вниманието на мъжете и няма как да си представи,какво е това,което описах току що и как влияе на самочувствието

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това, че в такава ситуация на всеки самочувствието би било наранено малко или много, не виждам каква връзка има с почесването на егото от комплимент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си