- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не съм луда
АЗ НЕ СЪМ ЛУДА.ВСИЧКИ МИСЛЯТ,ЧЕ СЪМ ЛУДА,ЗАЩОТО ВЯРВАМ В WINX.ТЕ СА ИСТИНСКИ,СИГУРНА СЪМ МОГА И ДА ГО ДОКАЖА.ПРЕДИ 1 ГОДИНА ТОЧНО КОГАТО ГОВОРЕХ С МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ЗА WINX И ПРИЗОВАВАХМЕ ВАЛТОР ЗАПОЧНА ДА ВАЛИ ГРАДУШКА.МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА И ВИНАГИ КАТО ХОДЯ ДО МАГАЗИНА ИМАМ ЧУСТВОТУ ЧЕ ВАЛТОР Е С МЕН.МНОГО МЕ Е СТРАХ.КАКВО ДА ПРАВЯ.ИСКАМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ИЛИ ДА СЕ ДОГОВОРИМ И ДА МУ КАЖА ЧЕ СЪЖЕЛЯВАМ.КАЗАХ НА МАМА И ТЯ КАЗА ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА,НО АЗ СЪМ СИГУРНА ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА.
Къде ти е доказателството?
Много такива теми почнахте да слагате напоследък. Вече не е интересно...![]()
mayaaa е права.Не мисля че тук е мястото да се лигавиш.Ако искаш да пишеш простотии отиваш в "кофата" и пишеш там![]()
Защо точно WINX.ТЕ , поне да беше нещо вампир ала бала .. ;д ти на колко си 11,12?
Призовали сте волтар ли е къв е.. епа помолете някои от winxs да ви помогне. ;д;д
а сега сериозно , с твоята приятелка пушили ли сте нищо? о.О ;д хД
Тоя caps ме спря да го прочета.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не си луда, миличка, спокойно. Мама ще те заведе на едно хубаво място в София, на четири километра от орлов мост, близко до Арена Армеец. Ще си живееш там, мама ще те посещава от време на време и така.![]()
Последно редактирано от hristo99 : 02-20-2014 на 18:15
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Стига сте я up-вали тая тема, че ми омръзна да я гледам. И без това автора си изтри акаунта или каквото там направи.![]()