- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може би е края
Имам , или имах не знам как точно да кажа , връзка със едно момче ! Тя продължи три години и всичко беше страхотно. Любов голяма , но дойде и този момент във който всичко започна да се разпада. Той започна да ме игнорира . Това се случи преди 3месеца . Започна да не ми звани , само аз звънях , за почнахме да не се виждаме всеки ден както беше преди , но аз мислех че е нормално ... След това спряхме да правим секс ... случваше се в месеца 2 пъти .. А преди сме имали редовен полов живот.. След това като останехме сами на кафе просто не си говорехме , каквото и да кажех ме режеше с две думи и малчеше ...Просто ме убиваше с безразличие.. Сега от няколко дни не се обажда изобщо и не ме търси , попитах защо се държи така - Аз такъв съм си бил винаги ! За свети валентин дори не се видяхме ! Каза че е изморен и да не го занимавам... Просто нямам думи , мислите ли че това е края ? Все пак 3 години са адски много време...
Последно редактирано от s1m0na : 02-16-2014 на 14:58
Явно вече няма интерес към теб или може би си е такъв в началото е нормално да има много обаждания но после не е като в началото поговори с него питай го защо така се е променил към теб
Отговора беше , такъв съм си бил винаги. 3 години са адски много време за мен и просто не знам какво се случва ужасно се чувствам не знам как да го опипа
Явно е приключил с теб, но го е страх да ти го признае в очите за да не те нарани. Приеми го за да не страдаш повече. Безразличието е най-гадния начин да скъсаш с някой.
Ми, нормално е когато двама души се виждат всеки ден, звънят си за щяло и нещяло и въобще нито имат уважение към личното пространство на другият, нито към своето, в един момент да си омръзнат.
3 години сте се виждали всекидневно? Уау! Чудя се как сте издържали и толкова.
Очевидно за момчето нещата са приключили, просто не знае как да ти го каже.
Сигурна ли си, че на Св. Валентин е бил уморен? Някак си ми звучи, че е предпочел да празнува с друга....
Връзката ви се е изчерпала. По-добре я прекратете, за да не губите още времето си.
Спри да го търсиш да видиш дали ще те потърси. Спри да звъниш и не го търси да се усети.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac