- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Работа?
На колко години, каква и по кое време от годината беше първата ви работа?
На 16 ... миналия месец съседа ми се изнасяше и реших да му помогна - изнесох му двете канапета и ми даде 20 лева ... това брои ли са ? ..![]()
От 2 години през лятото работя като сервитьорка в едно ресторантче до нас![]()
От година и малко, правя дизайни за тениски и ги продавам в 1 сайт.. Това работа ли е, при положение, че не правя нищо, но пък изкарвам пари?На 17 съм..
'
Последно редактирано от SNikolov_Rugby : 02-17-2014 на 16:17
От 12 годишен бачкам. Първо прибирах дърва на комшии, после 4-5 години прибирах бали цял ден по полето(лятото), по строежи съм ходил, във фирма съм разнасял дърва, в гората съм рязал дърва около седмица и нещо и още идин куп работи. В момента помагам в една фирма за производство на мебели и основно работя като треньор по ръгби. Чакам да завърша за да се пробам в МВР.
На 17 - без трудов стаж , ако изключим 20-те лева които ми дадоха за да измета тавана :Д
אויב איך מאַך אַווערטאַד
24 ветеринар
19 ветеринар
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
От седемнадесет годишна.. няма как.. нашите не са милионери, а по-рано не искаха да ме вземат на работа![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
На колко години - 17
каква - сервитьорка в едно кафе
по кое време от годината - лятото
На 19 ... Миналото лято,като сервитьор на блок-маса ... Караха ме да бера и джанки (сливи),за да правели компот за гостите на хотела .. пф![]()
На 24 и половина. Първата ми работа беше в кафене - бях барманка!Хубави времена бяха. Тогава бях навършила 18
![]()