- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна от сапун
Не знаех в кой форум да си пусна запитването и затова реших в този, понеже е свързан с разнообразни въпроси.
Моля ви, не се смейте, въпроса ми е съвсем сериозен понеже съм изправена пред наистина сериозна ситуация.
Бременна съм - ако е от при ятеля ми, тогава ще е чудесно! Но има един проблем - уча задочно и съм на квартира с 2 момчета и 1 момиче, момчетата често мастурбират в банята, а ползваме един сапун![]()
Дали е възможно ако е имало сперматозоиди по сапуна с който се измивам да е станало оплождане ?
Извинявам се за въпроса, знам че е тъп но искам да се уверя на 100%.
Последно редактирано от Colouring : 02-16-2014 на 16:39
Ееееееех,някога жените от мъже са забременявали, пък ти от сапун...
Осъзнаваш ли колко зловещо тъпо звучи?
maDamn
По тая логика ако се здрависат с теб пак можеш да забременееш, щото с дясната си ръка мастурбират. Твърдо не!
интересно ми е,как са те пуснали да минеш пети клас,че дори и студентка да станеш..
Последно редактирано от nexttt : 02-16-2014 на 18:32
Естествено, че е от сапуна! Сега ще си народите малки сапуночовечета. А ти защо не ползваш отделен сапун?
Дано си хубава... иначе не те виждам напред какво ще правиш...![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Вземи поздрави твоя! КУПИ СИ САПУН ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ - защото това е :X ... спри да задаваш толкова смешни въпроси и мисли малко с тая глава.. или на истина до никъде няма да го докараш...
ВЪЗМОЖНО Е!!! Ако не от сапуна, внимавай хавлията за ръце да не е, че понякога не се мият, а направо търкат ръчички там... Скъсай с гаджето си, защото е кофти да му натресеш чуждо отроче и честито!
Мани т'ва, че си необразована, ама как може 4ма човека да използвате един и същ сапун?
Ти сериозно ли питаш подобно нещо, нененене, кажи ми, че просто ти е било скучно и си влезнала тук, за да си разнообразиш ежедневието ?
![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 02-17-2014 на 04:53
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Като прочетох заглавието си помислих, че мангал ти е порил дупките.
![]()
Това е ! За човечеството окончателно няма спасение, да идва метеорита и да се свършва !
Ако сапунчето е Dove, няма проблем, ще са ти красиви дечицата, ама ако е домашен от свинска мас.... кофти.
Явно не само аз си мислех, че за черньовци ставаше дума тук![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Pineapple Express е филма.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac