- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво става, иска ли ме или не..?
Здравейте извинявам се, ако поста стане дълъг..та ето и моя проблем на кратко. Занимавам се с едно момче от около година, пишем си, излизаме от време на време, но нищо повече. Той си има приятелка, аз също приятел /макар че последно време може да се каже, че нямам защото се караме, не си говорим, виждаме/. През времето което сме излизали разбрах, че съм влюбена май, тъй като той се вижда с мен само когато може и когато е сам. Не знам защо го прави, не знам дали изпитва нещо, много пъти напоследък му писах и казах че не мога така да се измъчвам вече, че наистина имам чувства, но той само ми отговаря, че има време, дава ми надежда, която не виждам, но в същото време не предприема нищо повече, казва че не съм изгубила нищо, а още е с приятелката си. Не ми е ясно защо това продължава вече толкова време, казва че има желание, но не може да е с две, но тогава защо ми пише, защо излиза с мен, защо поддържа контакт с мен... Може би това гонене, криене прави нещата по-интересни поддържат тръпката, но не мисля че е добре така спрямо половинките ни, даже хич... Но ние не правим нищо така че не сме грешни :д само излизаме, говорим си, возим се...но мен това още повече ме наранява, защото ми е хубаво, а не знам кога ще е пак така, дали изобщо ще се видим скоро и т.н. Казах му, че няма да го притеснявам и да се измъчвам, но в същия момент той ми пише нещо или иска да излезем...просто не знам до кога ще е така и какво да направя вече..гледам да не му пиша, за да не се измъчвам, но ако спра той ми пише, пише.. Може би ще ме критикувате и обиждате и мен и него за постъпките ни, макар че не са нищо сериозно, но се поставете и на мое място и на негово, за да ми дадете съвет или просто да си кажете мнението отстрани. На кратко е това.
Е, гадно си е, разбирам те. Не форсирай нещата, а се наслаждавай на моментите заедно.
Има два варианта общо взето.
Момъка хем го сърби, хем го боли и се чуди сега дали да зареже неговата и да бъде с теб или да не гони дивото и да си седи на гъза. Да поддържаш контакт с мъж, който не знае какво иска и се колебае, е огромна грешка, гаранция ти давам.
Вторият вариант е този съвсем целенасочено да иска да си ви върти и двете и да си ви котка, че да сте му под ръка. И в двата случая не си заслужава да си хабиш нервите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодаря Ви, разбирам, че сте прави, но може би Ви е ясно и, че не мога така, единственото нещо, за което мисля е кога ще ми пише, какво ще ми пише, кога ще поиска да се видим и т.н. Дори на моменти се мразя, защото се получава едва ли не, че като ми свирне и съм готова да тръгна, без да ме интересува абсолютно нищо, разбирате ли ме.. Просто или съм обсебена или не знам какво се случва..хем не искам да е по неговите правила, хем така се получава.. Аз копнея и нямам търпение за тези неща, въпреки че виждането става по 1 път в месеца, просто не знам как да се отърва от тези мисли и желания. За моменти и известно време уж отминават и след няколко дни или седмици пак на ново всичко, просто тръпката не стихва с времето, а май се увеличава, не знам и аз толкова да искаш нещо, а да не знаеш какво да направиш, за да го имаш или да го загърбиш..
П.С. Не знам как да махна линийката от долу
Според мен ти си просто резервата ако го зарежа другата. Ако наистина те обичаше или харесва тогава щеше да намери начин и да я остави, но щом продължава да е с нея.. значи си бита стока.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Бе това ми е ясно, ама тогава за кво се занимава с мен, и във всеки удобен момент ме търси... Даже са на квартира заедно от няколко месеца, и след като разбрах се примирих, но той пак ме търси, когато му е удобно и не намирам отговор на тоя въпрос...След като не може да е с две, не разбирам що не престане и не си е с нея, а се занимава и разиграва с мен само. Какво иска и какво аз трябва да направя най-добре в случая не знам просто..
Щом не може да избере коя от двете ви иска, значи не заслужава нито едната от вас.
Според мен му липсва тръпката и си я набавя с теб. Дали неговата ще го хване, дали няма... Адреналин, занимавка, нищо повече. Остави го на мира и виж дали ще те потърси. Ако те потърси - не му отговаряй. Виж дали ще му дреме от факта. Ако тогава спре да те търси, значи си му просто гумената играчка, дето си чеше зъбите с нея.
Тъпо е за всички замесени. Организирайте си четворка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick