.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Получавам смесени сигнали

Здравейте : )
    На 19 години съм и преди три месеца скъсах с момиче с което имахме връзка почти две години, но тя трябваше да замине да учи в чужбина и за съжаление трябваше да се разделим и известно време бях в адски кофти настроение :/ но тогава се запознах с едно момиче(преди един месец).
    Опознахме се доста бързо и си личи, че има привличане между нас. Тя настоява постоянно да излизаме и до сега сме били на 4 срещи които минаха много добре. Разхождахме се, тя се смееше постоянно,споделяхме си доста и когато стана време да я изпратя до спирката и тя изведнъж забързваше крачка, почваше да говори как имала много да учи и в момента в който види автобуса даже без да ме погледне в очите(което аз чакам за да я целуна) ми се хвърляше, прегръщаше ме и си изтичваше до автобуса :Д Просто когато сме заедно виждам в как и бяга погледа когато аз я погледна и все едно не иска да целуна. Казва ми, че не обича да прибързва във връзките и и трябва много време да се довери на някой, но 4 срещи и дори нито една целувка ми се струва странно.
    Не съм срамежлив и съм имал доста връзки и мисля, че мога да позная когато някое момиче не иска да бъде целунато. Когато пишем или говорим на нея и личи, че ме харесва, но защо понякога така рязко променя отношението си. Случвало се е както пишем тя изведнъж да изчезне и на следващата вечер чак да ми пише.
    Като цяло изключително смесени сигнали получавам и много ме обърква. Не знам да изчакам ли още малко или вече да опитам да напредна в отношенията ни.

Супер фен Аватара на paradosou
    Че ти подготвяш ли си изобщо почвата? Ако преди целувката няма някакви уж небрежни докосвания се получава...странно. Пробвай докато пресичате да сложиш за няколко секунди ръка на рамото й/ осведоми се за часа от нейния часовник/ разгледай й някое бижу/ разроши я закачливо... Идеята е да видиш как ще реагира и да си направиш съответните изводи.
    Не бързай с напредването в отношенията; ефектът в края на краищата може да се окаже обратен.

Мерси много за идеята : ) Аз винаги се опитвам да я докосвам по някакъв начин, понякога се получава, понякога тя не реагира. Не разбирам защо се движим толкова бавно в отношенията ни като тя не е въобще срамежлива, споделяла мие неща който понякога са даже твърде лични ...
    Почвам да мисля,че тя не е сигурна все още какво иска да стане между нас.

Ама не толкова случайни докосвания, за да не си помисли мацката, че са наистина случайни. На 20 сте почти да му се невиди. Докато сте на среща не можеш да я прегърнеш ли? Пък и от къде е тая идея, че целувката трябва да е в края на срещата? Не живеете в романтичен филм, да го еба (не се сдържах). К`во очаквате като ги целувате в края на срещите и то пред рейса. Тя драматично да се обърне, докато се качва в автобуса, да се усмихне, да ти помаха и да започне да си мисли каква невероятна целувка е било. Не се случва така в живота или поне не в 90% от случаите. Иначе идеята за бижуто може да се окаже добра, разчорлянето също, но не вкарвай еротичния поглед, защото доста малко хора наистина умеят да го правят. Дръж се като себе си, бъди мъж. Защо я изпращаш само до рейса? Изпрати я до тях. Ако нямаш кола си вземи такси. Ако мен някой ме праща до градския транспорт никога няма да го взема на сериозно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е кое му е странното тя ясно ти е казала че не обича да бърза просто и трябва време

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Ако мен някой ме праща до градския транспорт никога няма да го взема на сериозно.
    Голяма си принцеса, да го еба. (не се сдържах)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    +++

Авторе, не бързай да я целуваш. Остави я тя да го направи първа и чак след това го направи и ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Why do we fall Виж мнението
    но 4 срещи и дори нито една целувка ми се струва странно.
    Ох, Боже мили... Даже няма да коментирам.

Казаха ти хубаво - подготви си почвата.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз съм принц, но това няма значение. Та, говорих, че той може да няма кола, ок е това, но да земе да иде с мацката до тях, а не да я праща до рейса, да се обърне и да си тръгне. Да покаже, че държи на нея и тя за него е повече от мързела му да попътува малко

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И ако след докосванията и "подготвянето на почвата" продължиш да получаваш смесени сигнали - фАни пък я питай: "Харесваш ли ме или ми се струва само?"

А относно до колко са смесени смесените сигнали - момичето наистина ти е казало, че не иска да бърза. 4-та среща все пак не е кой знае какво. На 5-тата да вземе да ти пусне и 6-та да няма... Много келеши тЪй правят, може да се е напатила. Еваларка на мадамата, че не отваря крака на 2-ра, 3-та среща! Дай й време!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Аз съм принц, но това няма значение. Та, говорих, че той може да няма кола, ок е това, но да земе да иде с мацката до тях, а не да я праща до рейса, да се обърне и да си тръгне. Да покаже, че държи на нея и тя за него е повече от мързела му да попътува малко
    Тва е малко ... рисковано. Зависи от момичето, ама вариантите са два. Или много ще я трогне и ще й се хареса, или ще й стане зверски досаден.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

....

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И ако след докосванията и "подготвянето на почвата" продължиш да получаваш смесени сигнали - фАни пък я питай: "Харесваш ли ме или ми се струва само?"
    Ако някой ми го каже това, ще му се изсмея в лицето, това не е тийнейджърски филм, да не говорим, че повечето хора в тийн възраст не умеят да реагират добре на директна провокация...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Това което ти дават като съвети са глупости.

Извади си пениса пред нея и ако почне да ти духа, значи е твоя
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мерси много на всички за помоща : )
    А иначе се оказа , че " аз съм много свестен, забавен, хубав, държа се много приятно с нея и я привличам" обаче, разбирате ли, тя все още не усеща тръпката между нас и я чака да се появи ... Еми да ама аз няма да я чакам !
    Последно редактирано от Why do we fall : 02-25-2014 на 21:35 Причина: грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си