Здравейте извинявам се, ако поста стане дълъг..та ето и моя проблем на кратко. Занимавам се с едно момче от около година, пишем си, излизаме от време на време, но нищо повече. Той си има приятелка, аз също приятел /макар че последно време може да се каже, че нямам защото се караме, не си говорим, виждаме/. През времето което сме излизали разбрах, че съм влюбена май, тъй като той се вижда с мен само когато може и когато е сам. Не знам защо го прави, не знам дали изпитва нещо, много пъти напоследък му писах и казах че не мога така да се измъчвам вече, че наистина имам чувства, но той само ми отговаря, че има време, дава ми надежда, която не виждам, но в същото време не предприема нищо повече, казва че не съм изгубила нищо, а още е с приятелката си. Не ми е ясно защо това продължава вече толкова време, казва че има желание, но не може да е с две, но тогава защо ми пише, защо излиза с мен, защо поддържа контакт с мен... Може би това гонене, криене прави нещата по-интересни поддържат тръпката, но не мисля че е добре така спрямо половинките ни, даже хич... Но ние не правим нищо така че не сме грешни :д само излизаме, говорим си, возим се...но мен това още повече ме наранява, защото ми е хубаво, а не знам кога ще е пак така, дали изобщо ще се видим скоро и т.н. Казах му, че няма да го притеснявам и да се измъчвам, но в същия момент той ми пише нещо или иска да излезем...просто не знам до кога ще е така и какво да направя вече..гледам да не му пиша, за да не се измъчвам, но ако спра той ми пише, пише.. Може би ще ме критикувате и обиждате и мен и него за постъпките ни, макар че не са нищо сериозно, но се поставете и на мое място и на негово, за да ми дадете съвет или просто да си кажете мнението отстрани. На кратко е това.