.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Какво може да ми има? ПОМОГНЕТЕ!

Здравейте, моля ви да ми отговорите сериозно ако имате идея какво може да ми има. Така.. от около 3 дни имам сърбежи в зоната на входа на влагалището и зачервяване около ануса. Не знам от какво може да е и на акъла ми идват венерически болести и се притеснявам адски много. Също така имам обриви, които се разпространяват по тялото, включително и главата. Обрива е сърбящ и в същото време областта е зачервена, груба и се лющи. Не знам дали двете неща имат нещо общо, но както казах съм се притеснила доста. Та въпроса ми е дали може да е някаква венерическа болест или са някакви гъбички..? или нещо от сорта.. ако някой има мнение моля да сподели ще съм благодарна! М№

Хигиената ми е отлична, няма как да е от това И ти благодаря за компетентното мнение

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами това малко ми прилича на краста (което е по тялото), а относно интимната зона - защо не пробваш интимен гел и да видиш как е? А ако ползваш такъв - спри за малко, защото понякога от тях се получава подобна реакция.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако е по цялото тяло, значи може да е алергична реакция към нещо. Избягвай да консумираш алергени и виж дали ще отшуми. При по-силни алергични реакции съм почувала обриви по цялото тяло, особено интимната зона.

Ами не е по цялото тяло, имам едно петно на крака, на двата лакътя и в косата. Притеснява ме това, че започнаха да се разпространяват. Не мисля, че е краста защото, не отговаря на тези симптоми. Може ли да е гъбички? И ако да с какво да го третирам

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Колкото до венерическите болести, ти сама можеш да прецениш, дали си имала полов контакт със съмнителен патрньор, а и надявам се правиш безопасен секс дори и да го познаваш добре.Възможно е да е екзема или някаква друга алергична реакция.Може би ще бъдем по-обективни, ако снимаш и качиш някаква огнищна зона, ако разбира се има такава по зони, които позволяват да бъдат снимани(ръка, крак, шия).Помисли дали не си влизала в контакт с някакъв потенциален алерген последно време, който да бъде виновен за обривите.Също така, ако си сменяла тоалетните си принадлежности(нов сапун, нов душгел, нов крем за тяло и т.н.).Нокато цяло съветът ми, тъй като много от хората тук не са квалифицирани специалисти и не можем да дадем дотолкова акуратно мнение, да отидеш на кожен лекар и да види човека, какъв в проблема.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на tori
    Или просто отиди на лекар.

Отиди на лекар. Той най-добре ще ти каже. Всеки може да предполага и гадае какво е, но е друго да го чуеш от лекар.
    You've got my head spinning

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Или просто отиди на лекар.
    Мхм. Най-добре.

Повече от фен
    Не звучи като обичаен обрив така че и аз бих посъветвал лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си