- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче от друга националност
Здравейте, попаднах в ужасна ситуация и не знам какво да правя. На 23 години съм преди няколко месеца наши общо колеги от университета ни ме запознаха с едно невероятно момиче, с около 3 години по-малко от мен. Допадна ми още от пръв поглед. Прекрасно лице, приятен глас, оказа се, че и като човек е невероятна. Усмивката и е толкова мила и искрена, и никога не я сваля от лицето си. За няколко дни разбрахме, че си допадаме, имаме общи интереси и решихме да излезнем заедно. Така и стана, няколко пъти излизахме и ни беше много приятно, говорехме си с часове. Просто ей така се разхождахме, хванати за ръка и никога не свършваха нещата, които имахме да си кажем. След лекции се виждахме, пиехме по кафе, след това я изпращах до тях, пишехме си с часове във фейса, дори сме заспивали заедно докато си говорим по скайп.
Преди две седмици ме беше поканила у тях, запознах се с родителите и, много приятни и възпитани хора. Доколкото разбрах и двамата са с добри професии. Те май също ме харесаха и ме поканиха отново да отида. На следващият ден обаче бях излезнал с едни мои приятели и им казах какво става и те много се зарадваха, понеже всички мислят, че си отиваме. От дума на дума обаче разбрах нещо, което до този момент дори не подозирах. Момичето на моите мечти не е Българка, а е от Еврейски произход. Просто пребледнях, не знаех как да реагирам, бях ядосан, веднага започнах да се чудя какво ли ще си кажат хората, а моите родители как ще реагират. От раз се отдръпнах от нея, а тя разбра още първата вечер, че нещо не е наред, понеже не исках да говорим и само и казах една-две думи и и пожелах лека нощ. Когато я видех я отбягвах, тя най-накрая ме "притисна" и ме попита какво ми става и защо просто не и кажа, вместо да и губя времето и да я "разигравам" Обясних и, че знам, че е Еврейка, при което тя ме гледаше в недоумение и накрая ми каза "А ти не знаеше ли? Аз това не го крия, мислех си, че си наясно, както всички останали" Много се ядосах, разкрещях и се, как може да не ми каже, че е Еврейка, аз ако знаех нямаше да губя толкова месеци да тичам след нея, при което тя просто ме погледна, усмихна се и каза "Благодаря, че ми отвори очите за това що за човек си. Не искам повече никога да ме търсиш, когато ме видиш просто ме подминавай, не желая да бъда асоциирана с човек, който не ме приема такава, каквато съм, все пак никой не избира в какво семейство да се роди" Обърна се и си тръгна. А аз съм един глупак, хем ме е яд на нея, хем на мен си, че се държах така. Доколкото знам тя дори е християнка, ходи на църква, не спазва почти никакви там еврейски традиции. На външен вид по нищо не и личи, че е от онези. А аз трябваше да се усетя по от рано, все пак дори фамилията и не е Българска... но не можах.
И сега съм объркан, привързах се, изпитвам чувства към нея, всеки ден нарочно и пресичам пътя, само и само за да я видя, а тя се прави, че не ме познава. Голяма част от общите ни приятели също не искат да говорят с мен, комплексиран и тъп съм бил.
Съжалявам, че стана толкова дълго. Не знам какво да правя, искам да съм с нея, но и същевременно ми става гадно и гнусно като се сещам, че не е Българка. Та родителите ми толкова зле са настроени към нейният вид, как да им кажа? Да се опитам ли да я забравя или да се опитам да си я върня, и най-вече как? Благодаря
Ти сериозно ли?! Направи услуга на момичето и не я занимавай повече.. И не, не се опитвай да я забравяш, вземи да се оправиш малко и да си вземеш поука от това що за човек си.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ужас. И по какъв начин еврейския и произход ти е пречил?
Остави момичето и приятелите и на мира. Не я заслужаваш. А ти, междувременно, можеш да си вземеш поука, да.
Ти си голям... както и да е.
Всичко, което каза за вас, за родителите й, за връзката ви... всичко звучи перфектно. Освен това, че нямаш грам акъл в главата, щом най-големият ти проблем е от какъв произход е момичето.
Остави я, не заслужаваш тя дори да те погледне втори път. Чувства имал, привързан бил... бля-бля.
Търси си друго момиче, но преди това искай да прегледаш родословното й дърво, религиозна ли е, ходи ли на църква и най-важното - каква фамилия носи. Ако не отговаря на изискванията, разкрещи се и я остави.
Един пример "какъв НЕ трябва да бъдеш" ... Ако беше толкова влюбен и привързан към нея, нямаше да постъпваш така, едва ли щеше да има някакво значение за теб от къде е, каква фамилия носи и не знам още какво, ако я обичаше.
Сега вече ме съмнява да си я "върнеш", объркал си всичко, остави я - тя ще попадне на по-добър (нищо лично), на 23 си , е вземи си урок за по-натам, нали знаеш - "учиш се докато си жив".
Чувал съм много идиотски истории ама ти заслужаваш първо място ... ти наистина не си добре , ако наистина я беше харесвал много щеше да ти пука каква е ...
Олеле , колкото и странно да звучи , дреме ти че родителите ти не я харесват , ако тия харесваш те искат - не искат ще го приемат ...Сериозно наистина трябва много да се постараеш за да ти прости ...
Страшен боклук си. Остави момичето намира и не я занимавай. Евала на нея, че не е тръгнала да ти се обяснява и да те моли за прошка.
Отивай си обратно при задръстеното семейство със самосъзнание на ограничени селяндури и поне, като нямаш топките да си защитиш момичето пред семейството, имай топките да си държиш на решението и да не я търсиш.
абсолюноо .. биеш върха на тъпотата по всички параграфи ..
Що за човек си ти бе ?! хах .. не си я харесвал достатъчно .. Само това к=мога да ти кажа .. Не те обвинявам пъво защото не те познавам и второ боли ме оная работа за тебе .. просто наистина ти си отчайващо зле .. жалка работа .. А момичето сигурно се епочувставало изключително неловко и неудобно ..
Ти си изрод, честно. Какво като е еврейка?! С какво е по-различна от теб?! Разбирам да беше ромка, тъй като в България всички сме против тях, въпреки че е редно да кажа, че има много роми, които са по-възпитани и стойностни хора от такива повърхностни и глупави момченца като теб. Жалко, че се водиш уж по-зрял, срам и позор, че изобщо момичето те е отразило. Или може би си привърженик на нацистите??
Не ни питай каква помощ искаш, за да я върнеш. Просто не тичай след нея повече, остави я. До такава степен я нараняваш, че по-добре изобщо за нейно добро не се мяркай пред нея. Жалко, че момичето си е изгубило времето с човек като теб. Очакваме другите народи да ни приемат, а после защо ние като сме в чужбина и странят от нас. Дори и сега да я върнеш.. тя няма да спре да мисли за казаното от теб и ще се чувства неудобно, сигурно ще си първият човек, който ще я кара да се срамува от себе си.
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Как може да си такъв малоумник? Добре, че момичето го е разбрало отрано.
Е, добре де, нямам намерение да те критикувам и аз, ама как по дяволите като разбра, че не ѝ е българска фамилията не я запита каква е? Поне щеше да разбереш по-рано и щеше да спестиш и на двама ви доста неща.
Добре бе майна, малоумен съм, че не ща да задълбочавам нещата с нея, заради произхода и. Все пак не ща един ден децата ми да са черни с големи носове. Ако се беше оказала, че е циганка или туркиня, вместо еврейка, щяхте да сте на същото мнение като мен, нямаше да ме съдите, ама както и да е.
Да, грешка беше, че се държах като простак и и се разкрещах, ама тя трябваше да ми каже,не да кара на догатки. Наистина фамилията и е типично Еврейска, но не ми беше хрумнало, дори не предполагах. И все още като си помисля, че съм я целувал и прегръщал и ми става едно такова гнусно. Същевременно пък сърцето ми спира като я видя, толкова е красива....много съм объркан
Аз само не разбрах едно: защо казваш, че е от друга националност? Никъде не прочетох, че е от Израел...? Следователно е българска еврейка, следователно не е от друга националност, а от друга религия. И к'во? Не мога да разбера как така дали един човек е страхотен или не се определя от това в какъв бог вярва и дали вярва изобщо... ! Толкова си тъп, че просто не е истина!
Много хубаво ти е казало момичето, че си й отворил очите!!
http://static2.wikia.nocookie.net/__...e_facepalm.jpg
И как може да стане тая работа ....?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъшност тя е Християнка, просто е от Еврейски произход и все пак ми е гадно от това. Както казах не искам един ден децата ми да са черни с големи носове. Пък и знаете всички вицове за Евреи, как ще ни приемат хората? Постоянно ще ме бъзикат. А и се чувствам все едно предавам семейството и родината си. Същевременно наистина свикнах и все едно се влюбих. Не знам, объркан съм, като казах на наще баба ми даже каза че може да ми е направила някое Еврейско заклинание, за да хлътна по нея, знам че не е това, просто искам да ви покажа какво мисли семейството ми за нейният вид и как не я одобряват
А и както казах, ако ви бях казал, че е Циганка или Туркиня нямаше така да я защитавате
Renard,изобщо не съм съгласен със теб,но те разбирам.Аз членувах преди време в АТАКА и виждах мисленето им(аз бях там заради някои обещания на Волен,а не защото мисля,че тр да изколим циганите и турците).Аз сега имам приятели роми и приятели мюсюлмани,никога не бих ги дискриминирал,защото ги познавам,учат висше и не са по 10 деца,и родителите им работят.С приятелите мюсюлмани също е така.
И аз се дразня на циганите за дето само раждат деца,заради помощи,и после тези деца,неграмотни и бедни-стават престъпници,но ако има роми,които не са такива,учат работят,обличат се добре-ги допускам до себе си.Имал съм и пациенти роми,лекувам ги,плащат си и всичко е ок.
Относно Евреите и Мюсюлманите-Принципно те много си държат на религията и етноса и някои от тях не биха имали сериозна връзка с някой,ако не приеме религията им,което е дискриминация спрямо нас.
Но в твоя случай,момичето е християнка,не спазва обичаите и,представила те е на родителите си,не се различава от околните хора,не е с дръпнати очи,не е черна,така че дори да си расист...никой не би ти се подигравал.Сгрешил си,дано да си си взел поука...това е моето мнение
http://www.youtube.com/watch?v=q5mLjKI968g
Не мога да те разбера, понеже такова мнение и нагласа не принадлежат на нашето поколение, на нашето време... Прочети малко история, поинтересувай се малко за нещата извън малкия град с малкото мнение на хората около теб... Добре, че си я оставил и наистина моля те, моляяя, забрави момичето ... Въпреки че не я познавам, мога да кажа, че не я заслужаваш въобще, никак, хич ,цент... Тъжно е.
Последно редактирано от blabber : 02-16-2014 на 16:05
renard, според мен си един от най-неуспешните тролове във форума! Ника ти май трябва да е retard!!! Кой ти каза, че евреите (и особено българските) са черни и с големи носове?