Ех, и моя Иво беше тревоман..

Кво да ти кажа, аз съм била с двама тревомани досега. На пръсти се броят случаите когато съм се чувствала пренебрегната заради тревата. Единия даже докато беше с мен беше спрял да пуши по едно време, "да не ми давал лош пример" или от сорта. Та, ако е пушил се случваше рядко. Ама като скъсахме пробва кокаин и даже си мислеше, че е голяма работа. Идваше ми да говори и да ми ги обяснява някакви, ама аз го отрязах. Всъщност той осра нещата много жестоко и за това. Нямах чувства към него.

Иначе Иво.. с него ми беше много хубаво. Случвало се е да се дразня като е напушен в някои ситуации, ама не сме имали някви фрапиращи проблеми заради тревата. Или поне според мен тревата нямаше нищо общо с проблемите ни. И друго, беше ми бивш. Т.е бях имала нещо с него преди и пак се върнах след година, защото ми беше приятно и ми харесваше секса. Не виждам нищо лошо ако се искате още, да се вземете, голяма работа времето. Ако не сте се разделили за нещо супер сериозно, не мисля, че има проблем. Ти си знаеш.

Само трябва да си ясна и категорична за нещата, които искаш. Ако вземе да те манипулира с тая трева, че заради тебе било и някви простотии, заеби. И ако не си спазва думата, също заеби.