- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антибиотик и менструация
Здравейте! Лекарят ми изписа четвърти антибиотик, поради проблем със сливиците, който трябва да приемам на 8 часа по 2 таблетки първите три денонощия, след това по 1 таблетка(общо 14 дни на антибиотик). В момента съм неразположена, но е много оскъдно, дори днес почти нищо, а цикълът ми е бил винаги обилен. Възможно ли е да се дължи на това, че приемам антибиотик и това може ли да удължи цикъла? Питам, защото се притеснявам доста.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не, не съм болна. Единствено страдат сливиците ми, защото имам някакъв вид бактерия, която скоро ще се изследва.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Стафилококова или Стреп инфекция ми звучи. Имах стафилококова инфекция, предписваха ми хиляди антибиотици, които бяха страшно токсични и се пиеха по 1-2 седмици. Получавах наистина гадни странични ефекти - повръщане, липса на апетит, отпадналост, етц. Накрая не проработиха и ми ги извадиха.
Та, мисълта ми е, напълно нормално е да ти афектират организмът, защото антибиотиците са силно токсични. Не разбирам обаче кой лекар би ти предписал 4 пъти от тях???!
haritov - мога да ти кажа КАКЪВ е антибиотика и КОЛКО милиграма е.![]()
Иначе вероятно и при мен ще се окаже нещо такова. Предпочитам да бъдат извадени и всичко да приключи, защото това е втори месец, а вече пия четвърти антибиотик с надеждата сливиците ми да се оправят. Не знам и аз вече......
Последно редактирано от haritov : 02-18-2014 на 11:12
Ваденето на сливици не си е шега работа. Аз си вадих моите в Пирогов в София, при шефа на отделението УНГ. Освен, че местната упойка не ме хвана и си усещах всичко, ами и започнах да повръщам кръв през носа си и накрая припаднах.
Мисълта ми е, че е ужасно мъчение, лежиш в болница задължителни 24 часа. Ако те хване инфекция, стоиш повече. Не можеш да си отвориш устата 2 седмици по-късно, камо ли да ядеш нещо твърдо.
Та, тей :Д