Момичета...и аз бях като вас до преди броени дни.Доста пъти посещавах психолог,помагаше ми до известна степен,но за ден-два.Психолога ще ви каже доста правилни неща,за които може би не сте се замисляли до сега,но той няма да ви помогне.Трябва да си помогнете сами.
Не за първи път изпадам в толкова дълбока депресия,мислех си,че няма изход от товя мое състояние,мислех,че съм психично болна и какви ли не глупости..и един ден цяяял ден мислих,мислих и осъзнах,че сама съм си го направила това състояние,че съм си обърнала живота с главата надолу,затова си го промених.Осъзнах,че се отдръпнах от хоратя,които ми правят всеки един ден прекрасен и изпълнен със щастливи мигове..Бях изтрила от живота си най-добрата ми приятелка,заради една тъпа грешка и се сближих с човек,който не е мой тип,с който не мога да бъда себе си.
Затова си го подредих за няколко дена,а аз си мислех,че е невъзможно..
Трудно ще е да излезете от депресията,ако вие сами не си помогнете.Психолозите няма да ви спасят.Всичко зависи от вас,винаги има решение на всичко.Пожелавам Ви успех,защото не е толкова лесно,бъдете по самоуверени и да не ви пука за нищо.