- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя?
Здравейте, аз съм почти на 20 години и до сега нямам нито една връзка. Харесвала съм доста момчета, но всичките в началото се държат добре и след това започват да ме отбягват. Не знам какво да направя за да ме хареса някое момче.
П.С. моля без обиди!!!
Мислиш ли, че ние знаем?Дръж се естествено и рано или късно някой ще ти хвърли око, спокойно.
![]()
Еми продължавай да стоиш пред компютъра ... пък може да стане чудо ...
Като пускате такива теми, пускайте и по една снимка в първия пост за да не се говорят празни приказки.
Няколко теми по-назад има един един пич, който е на 27 и има същите проблеми. Пишете си, запознайте се, може да е полезно и за двама ви.
Не бе, ама да пробват - може па да стане работата. Хем пича няма да му се налага да пуска n-та тема. Пък за момата това е първа - няма да и се налага да пуска още 6 в бъдеще.
Това мама или баба ти го каза?
Да, стой си дебела, носи дрехите на баща си и се къпи веднъж в седмицата...Как ще се променяш, за да си привлекателен на другите? Абсурд, те хората са длъжни да те харесват...
Или мълчи като риба, ако някой те пита нещо отговаряй с две думи, никога не приемай покани за излизане, не се занимавай да мислиш какво ще е най-уместно да кажеш в разговор...Ако някой те харесва ще се бори за теб, разбира се!
Никакво личностно развитие, никога не търси проблема в себе си, седни на едно място и чакай...Те хубавите работи в живота са така - винаги трябва другите да са виновни, а ти да си пасивно-прекрасен...Такъв какъвто си.![]()
да земеш да правиш секс със следващите и може да изчезне проблема
Нито съм дебела, нито се къпа веднъж седмично ... А и си харесвам едно момче писахме си месец и половина (тъй като първо единия после другия бяхме в сесия и нямаше как да излезем), онзи ден бяхме заедно на един купон (имаме доста общи приятели) и много добре се държеше с мен, но от тогава се опитва да ме избягва и не ми пише.
П.С. пиша ви от друга регистрация защото си забравих паролата на старата.
Нямам какво да правиш. Бъди себе си и някой ще се влюби в това, което си. Няма смисъл от излишни преструвки, защото ще дойде момент, в който няма да издържиш. Просто общувай с повече хора и излизай повече.
Аз се държа добре с момчетата и те в началото и после почват да ме отбягват ...
вече казах по горе че не съм дебела и доста добре се поддържам за да нямам косми "като на мечка".
ако ще пишеш такива работи по-добре се махни от темата!
може да си грозна в лицето
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А защо не попиташ някой твой приятел? Имам предвид приятел-момче, дето да ти каже, ако има нещо, което отблъсква потенциалните ти гаджета. Може да е смях, може да е държание, стил на обличане... Пък да не искат да ти го кажат момчетата, а и е по-лесно да те отбягват.
https://www.facebook.com/evgeniq.dimitrova.7
Това да не си ти случайно?
Може да прозвучи тривиално, но за всеки влак си има пътници.
Ако си наясно със себе си, какви момчета харесваш, можеш да си зададеш въпроса "къде мога да ги намеря тези момчета". Отиди и ги намери. Следващия въпрос е "какво харесват те". В общия случай щом ти намираш нещо привлекателно у тях, то и те би трябвало да намират привлекателни неща у теб. Хората се харесват взаимно заради общи черти, общи интересни, начин на мислене и други.
Излизай с различни компании, забавлявай се - хората, които се смеят и забавляват са по привлекателни.
Няма какво толкова да му мислиш и да се притесняваш, че нямаш връзки. По-скоро се приготви за първата по-сериозна. Приеми я като нещо напълно нормално и за да няма притеснения разбери, че всичко може да се случи.
Поздрави!
BeTheOne