.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    mechenceto
    Guest

Не знам какво да правя?

Здравейте, аз съм почти на 20 години и до сега нямам нито една връзка. Харесвала съм доста момчета, но всичките в началото се държат добре и след това започват да ме отбягват. Не знам какво да направя за да ме хареса някое момче.
    П.С. моля без обиди!!!

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Мислиш ли, че ние знаем? Дръж се естествено и рано или късно някой ще ти хвърли око, спокойно.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Еми продължавай да стоиш пред компютъра ... пък може да стане чудо ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Еми продължавай да стоиш пред компютъра ... пък може да стане чудо ...
    Освен...
    Бъди себе си бе, мацка! Ако някой те хареса, нека да е заради теб! Споко! От опит ти казвам - НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ ЗАРАДИ НИКОГО!!!

Мега фен
    Като пускате такива теми, пускайте и по една снимка в първия пост за да не се говорят празни приказки.

Няколко теми по-назад има един един пич, който е на 27 и има същите проблеми. Пишете си, запознайте се, може да е полезно и за двама ви.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Като пускате такива теми, пускайте и по една снимка в първия пост за да не се говорят празни приказки.

Няколко теми по-назад има един един пич, който е на 27 и има същите проблеми. Пишете си, запознайте се, може да е полезно и за двама ви.
    Ти сега сватовник ли ще ставаш ???..

Мега фен
    Не бе, ама да пробват - може па да стане работата. Хем пича няма да му се налага да пуска n-та тема. Пък за момата това е първа - няма да и се налага да пуска още 6 в бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Освен...
    Бъди себе си бе, мацка! Ако някой те хареса, нека да е заради теб! Споко! От опит ти казвам - НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ ЗАРАДИ НИКОГО!!!
    Това мама или баба ти го каза?
    Да, стой си дебела, носи дрехите на баща си и се къпи веднъж в седмицата...Как ще се променяш, за да си привлекателен на другите? Абсурд, те хората са длъжни да те харесват...
    Или мълчи като риба, ако някой те пита нещо отговаряй с две думи, никога не приемай покани за излизане, не се занимавай да мислиш какво ще е най-уместно да кажеш в разговор...Ако някой те харесва ще се бори за теб, разбира се!
    Никакво личностно развитие, никога не търси проблема в себе си, седни на едно място и чакай...Те хубавите работи в живота са така - винаги трябва другите да са виновни, а ти да си пасивно-прекрасен...Такъв какъвто си.

Мега фен Аватара на 102
    да земеш да правиш секс със следващите и може да изчезне проблема

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сиг има за кво да те отбягват..

Нито съм дебела, нито се къпа веднъж седмично ... А и си харесвам едно момче писахме си месец и половина (тъй като първо единия после другия бяхме в сесия и нямаше как да излезем), онзи ден бяхме заедно на един купон (имаме доста общи приятели) и много добре се държеше с мен, но от тогава се опитва да ме избягва и не ми пише.
    П.С. пиша ви от друга регистрация защото си забравих паролата на старата.

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Това мама или баба ти го каза?
    Да, стой си дебела, носи дрехите на баща си и се къпи веднъж в седмицата...Как ще се променяш, за да си привлекателен на другите? Абсурд, те хората са длъжни да те харесват...
    Или мълчи като риба, ако някой те пита нещо отговаряй с две думи, никога не приемай покани за излизане, не се занимавай да мислиш какво ще е най-уместно да кажеш в разговор...Ако някой те харесва ще се бори за теб, разбира се!
    Никакво личностно развитие, никога не търси проблема в себе си, седни на едно място и чакай...Те хубавите работи в живота са така - винаги трябва другите да са виновни, а ти да си пасивно-прекрасен...Такъв какъвто си.
    На зълва ми Петко, стринкин син ми го каза...
    Ако сам не се харесваш - това е едно. Самоусъвършенствай се! Ама ако подгъзуваш на чуждото мнение - това е друго!

Нямам какво да правиш. Бъди себе си и някой ще се влюби в това, което си. Няма смисъл от излишни преструвки, защото ще дойде момент, в който няма да издържиш. Просто общувай с повече хора и излизай повече.

Аз се държа добре с момчетата и те в началото и после почват да ме отбягват ...

вече казах по горе че не съм дебела и доста добре се поддържам за да нямам косми "като на мечка".

ако ще пишеш такива работи по-добре се махни от темата!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    може да си грозна в лицето
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

А защо не попиташ някой твой приятел? Имам предвид приятел-момче, дето да ти каже, ако има нещо, което отблъсква потенциалните ти гаджета. Може да е смях, може да е държание, стил на обличане... Пък да не искат да ти го кажат момчетата, а и е по-лесно да те отбягват.

https://www.facebook.com/evgeniq.dimitrova.7
    Това да не си ти случайно?

Може да прозвучи тривиално, но за всеки влак си има пътници.

Ако си наясно със себе си, какви момчета харесваш, можеш да си зададеш въпроса "къде мога да ги намеря тези момчета". Отиди и ги намери. Следващия въпрос е "какво харесват те". В общия случай щом ти намираш нещо привлекателно у тях, то и те би трябвало да намират привлекателни неща у теб. Хората се харесват взаимно заради общи черти, общи интересни, начин на мислене и други.
    Излизай с различни компании, забавлявай се - хората, които се смеят и забавляват са по привлекателни.

Няма какво толкова да му мислиш и да се притесняваш, че нямаш връзки. По-скоро се приготви за първата по-сериозна. Приеми я като нещо напълно нормално и за да няма притеснения разбери, че всичко може да се случи.

Поздрави!

BeTheOne

Цитирай Първоначално написано от Yo. Виж мнението
    https://www.facebook.com/evgeniq.dimitrova.7
    Това да не си ти случайно?
    Е па не е грозна девойката, ако е тя...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от BeeKeeper Виж мнението
    Мислиш ли, че ние знаем? Дръж се естествено и рано или късно някой ще ти хвърли око, спокойно.
    +++

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си