.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

...

Всъщност има още 1 хапче EllaOne се казва, пие се до 5 дни след акта, около 50 лв

за непросветлените -има повече от един вид аборт
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Всъщност има още 1 хапче EllaOne се казва, пие се до 5 дни след акта, около 50 лв

за непросветлените -има повече от един вид аборт
    Цитирам, за да видят повече хора.

72 часа - Ескапел
    120 часа (май 5 дни бяха толкова?) - Елаоне
    62-рия ден - Медикаментозен аборт (Мифепрекс, Мизопростол, Метотрексат)
    12 г. седмица (май, може би и 16) - вакуум аспирация
    след 16 г. седмица, но преди 5-ти месец - дилатация и отстраняване
    5-ти месец - цезарово сечение

Пиша до край, защото не знам при какви условия на хипотеза пита авторът...

Моят съвет е преди да се приемат мерки различни от Ескапел/Елаоне да се проведат консултации с гинеколог и психолог. Задължително.
    Има случи в които едно момиче би преживяло по-лесно раждане и/или даване детето за осиновяване от колкото аборт.
    Както и обратното.
    Това не е решение, което взимате сами, а с помощта на професионалисти...

Впрочем, да попитам съществува ли такова нещо като осоляване на плодът? Тоест да се заменят околоплодните води със сол с цел изгаряне и смърт на бебето от пети месец нататък? Разказаха ми преди няколко дни, но не ми се вярва...

Евала, ето един полезен отговор това ми трябваше

За щастие ситуацията е напълно хипотетична - просто се подготвям за да знам какво да правя ако се случи нещо такова.

dimitar_ak не ме плаши така

Има и още един начин, само че е малко варварски, но най-евтиния. Бръкни и с ръка във вагината и и изтръгни матката.

Цитирай Първоначално написано от lubomir.v.ivanov Виж мнението
    Има и още един начин, само че е малко варварски, но най-евтиния.....
    Ако игнорираме това, че Мирчо се ебава в интернет (и не само) ще намерите много насоки за домашен аборт, предизвикване на спонтанен аборт и аборт на черно. При положение, че медицината и правата ни са прогресирали до сегашното им състояние е просто срамота някой и да си помисли за такива алтернативи...
    Никога не прибягвайте към подобни експерименти без значение от положението ви (безпаричие, ненавършено пълнолетие, родители, социално положение, етц.), защото в най-добрият вариант ще се сдобиете с една тежка бременност, съсипано здраве и психика, и едно увредено бебе...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Mоw Виж мнението
    За щастие ситуацията е напълно хипотетична - просто се подготвям за да знам какво да правя ако се случи нещо такова.
    Така лии? А защо не помислиш за хипотетичен кондом??

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Така лии? А защо не помислиш за хипотетичен кондом??

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението

Впрочем, да попитам съществува ли такова нещо като осоляване на плодът? Тоест да се заменят околоплодните води със сол с цел изгаряне и смърт на бебето от пети месец нататък? Разказаха ми преди няколко дни, но не ми се вярва...

:О :О :О
    Какво говориш ... Тва е убийство. Не знам гражданския кодекс в България какво казва и дали има Закон за аборта, ама аборт след 22 седмица трябва да се прави при изключително тежки усложнения или при майката (физически и психически) или при бебето.... И тва трябва да го докажат 1 или 2ма различни лекари, плюс да информират майката (ако проблема е в бебето), за да вземе тя решение дали да абортира или да гледа бебе с недъци (Пази Боже!!!!).

Тва със солта ме уби и се надявам да не съществува нищо такова :С
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си