- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- M.A.C. ---> Вашето мнение.
Здравейте
Правя темата с цел да разбера малко повече за качеството за продуктите на M.A.C.
Тази година имам бал и искам да си взема техен фон-дьо тен, тъй като са покривни и имат доста цветове.
Въпроса ми е , хубави ли са и издържат ли доста време? Питам защото не ми се хвърлят 40лв на вятъра.
Аз имам техни сенки и мога да кажа , че са пигментирани, издържат доста дълго време и не се прашат въобще, но искам да чуя и вашето мнение.
Е, ползвали ли сте техен фон-дьо тен?
Или някой друг техен продукт?
Какво ви е мнението ?
Благодаря предварително.
(Дано темата не замре, защото истински се нуждая от мнения)
Бих искала да помогна, но точно относно M.A.C не мога да кажа нищо, защото не съм използвала техни продукти. Аз сега от време на време ползвам фон дьо тена Max Factor All Day Flawless и съм доволна, защото изглежда естествено, а не като маска (слагам си съвсем малко), издържлив е и кожата не се омазнява.![]()
Една потребителка във форума беше казала, че фон-дьо тена им издържал 12 часа или повече и бил като току що нанесен. Не съм ползвала обаче. :/
MAC са пословично добри - лично съм пробвала няколко сенки и ружа, както и едно червило.
Имам доста познати с големи колекции от марката и като цяло сенките, пигментите, червилата, скинфинишите, ружовете и очните линии си заслужават./и съвсем не изключвам останалите им продукти, просто за тези мнозинството от мненията са положителни./ Естествено от почти всичко има различни финиши и всичко е до предпочитание.
Мисля в най-скоро да се обзаведа с коралов руж - в събота като се съберем с едни познати гримоманиачки ще изпробвам от едно момиче springsheen и style, за да преценя кой ми харесва повече.![]()
Аз използвам техен фдт и съм страшно доволна. Много е покривен и наистина е много издръжлив. Аз стоя по 8-9-10 часа с фдт + пудра и в общи линии си стои както когато съм го нанесла. + Супер икономичен е. Много ме е яд, че не мога пак да си взема такъв.
http://ask.fm/iwwkaa
Защо да не можеш?
Ако е, защото са само в София, можеш да им звъннеш и да попиташ да ти изпратят с куриер.
Ако не се лъжа, правят го това нещо, за Инглот знам със сигурност, но нищо не ти пречи да пробваш.
И за МАК става, да.
На мен не са ми по джоба и не използвам техни продукти.
Благодаря за коментарите дами![]()
В ензо и ягодката мисля , че има.
В блога на Ая открих нещо интересно
http://shonned.blogspot.com/2011/02/blog-post.html
MAC се продават само в техните магазини, за България той е само един - в The Mall.
??? Аз защо никога не съм ги виждала:Д
Защото продават продуктите си само в собствените си магазини
в момента съм с този и е от най-добрите, които съм ползвала... а бе който и да си вземеш (от мак) няма да съжаляваш, преди това бях с този
също добър, но като че ли ми изсушаваше кожата. Супер издържливи са и най-важното имат огромно разнообразие от цветове, тоест почти сигурно е, че си намериш идеалния цвят, а не като ментаците тип Ревлон, които седят все едно си се намазал с маска
![]()
Съвсем съм скромна! Не ща фон дьо тени и пудри, искам само тези двете!
Последно редактирано от Hayashi : 02-21-2014 на 09:19
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
MAC се продават само и единствено в техните магазини, дори и в чужбина.
A пудрите на Мак как са? Някои пробвал ли ги е ?
Искам някоя,която да не стои като брашно:Д
Техният сайт доставя само до Щатите и май до Канада. Но ако се обадиш на магазина в София, мисля, че пращат с куриер.
Мнението ми е, че фон-дьо-тени за 61 лв не са за пикли в тийнейджърска възраст. Не е конкретно насочено към никого.
А за колко време ви стига опаковка такъв фон-дьо-тен?