.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мнението ми е, че фон-дьо-тени за 61 лв не са за пикли в тийнейджърска възраст. Не е конкретно насочено към никого.
    +
    не е нужно чак толкова скъпи. Има добри фдт-и на много по- ниски цени.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Мнението ми е, че фон-дьо-тени за 61 лв не са за пикли в тийнейджърска възраст. Не е конкретно насочено към никого.
    На мен пък мнението ми е, че щом можеш да си го позволиш няма лошо. Защо да се цапаш с фдт на импала, като можеш да си позволиш и нещо на по-високо ниво? (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Какво общо има цената ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    много зле, много. надмина очакванията ми.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имам техен фдт и съм много доволна от него стой много добре на лицето ми

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Бих искала да помогна, но точно относно M.A.C не мога да кажа нищо, защото не съм използвала техни продукти. Аз сега от време на време ползвам фон дьо тена Max Factor All Day Flawless и съм доволна, защото изглежда естествено, а не като маска (слагам си съвсем малко), издържлив е и кожата не се омазнява.
    Ползвам същия и съм страшно доволна. Колкото до този на М.А.С-не съм си купувала нищо от тях /а искааам!!/, но ако се водиш от старата поговорка, че щом е толкова скъпо, ще е качествено, вземи си. Наистина за по-скъпата козметика използват по-качествени съставки, така че нищо не ти пречи да пробваш.

^ Заблуда номер едно!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    На мен пък мнението ми е, че щом можеш да си го позволиш няма лошо. Защо да се цапаш с фдт на импала, като можеш да си позволиш и нещо на по-високо ниво? (:
    Между импала и Мак има безброоооой други неща, Зайче.

Карамела, какво общо има цената ли? Дори не знам откъде да започна да отговарям на въпроса.

Хаяши, какво се хабиш...

Град
    ilivewheretheskyends
    Бих искала да чуя малко умотворения.

anonymous708973
    Guest
    Когато купуваш даден продукт, идеята е да намериш оптималния вариант между цена и качество. Ако си учила математика, продуктът ти е функция, а "цена" и "качество" са х и y в координатната система. ТОВА е връзката на цената с дилемата.
    И преди някой да е казал - Хаяши много хубаво ви каза. Цена и качество отдаааавна не са зависими едно от друго понятия. За пример ще ви дам сенките, защото там е най-очевидна разликата. Ако искате нещо пигментирано сред high-end марките, трудно ще откриете.

Не знам по-конкретно какво да ти кажа, защото въпросът ти, предвид очевАдния отговор, ми се стори леко неадекватен.

На бала бях гримирана с фдт на Инглот от 18 часа вечерта до 12 на следващия ден. Не ми мръдна гримът. Снимките си ги виждала, предполагам. Те не са от бала, а от няколко дни след него, когато отново бях със същия фдт.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-23-2014 на 15:06

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз продължавам да питам за мнение за пудрите на Мак? И на какви цени са в България?

Супер фен
    Щом не съм ги чувал не си ги взимай.Вземи си някоя марка известна, която се рекламира навсякъде, по интернет, по телевизията и т.н. Вземи си например Affinitone 24h , на максфактор може или нз. Напиши в google фондьотен и ще ти излязат най-известните .
    Мак се води в Топ 3 Висок Клас на 1-во място Недостатъци - НямаНедостатъци - Няма, Избор на цветове - голям, топли и студени тонове , Покривност - средна
    Завършек - естествен , Цена - 61лв, Предимства - Много издръжлив и с изключително естествен вид, богат избор на цветове, като така може да избегнем честия проблем - розово лице, жълт врат, много подходящ за смесена кожа
    Слънцезащитен фактор - Да. SPF 10 .Ако трябва аз да си избирам фондьотен бих си взел MAYBELLINE Affinitone 24h или Max Factor Lasting Performance. Издържа по-малко време, ама и цената му е по-малка.
    Аз също за бала мисля с нещо да се наплякам малко . В телевизията и мъжете ги гримират :P . Препоръчвам ти за бала на ваще да кажеш да ти купят мак мини :P (apple) .
    Последно редактирано от koko95 : 02-23-2014 на 16:46

Много мразя да съм груба с непознати, но мнението ти е изключително некомпетентно и не на място.

anonymous708973
    Guest
    ти мани това, ама е толкова несвързано и нелогично, че не загрях нищо :д

Аз, доколкото разбрах, MAC са най-невероятната марка, но в същото време Maybelline са по-добри, защото са по-евтини.
    Последно редактирано от Hayashi : 02-23-2014 на 17:15

Град
    ilivewheretheskyends
    Цена и качество отдаааавна не са зависими едно от друго понятия.
    За това и аз съм съгласна. Просто съм чела разни блогове на гримьорки и те го използват.
    А от друга страна Инглот са също едни от най-скъпите козметични продукти.

А за Коко 95...
    Нямам думи
    1)Мейбълин афинитон се окислява и става на петна и за снимки въобще не го одобрявам.
    2)Не ме бърка цената в момента.
    3)Знам че се води в топ 3 , нали аз постнах линка към блога , който си цитирал.
    4)В телевизията ги гримират, да, ама да си мъж и да си сложиш фон-дьо тен на бала и още 100 ученика да са около теб ... не мислиш ли , че никой няма да го забележи

Мега фен Аватара на Зайче..
    Между импала и Мак има безброоооой други неща, Зайче.
    Само, че на мен идеята ми беше друга. (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз ползвам ФДТ на Мак, изключително доволна съм. Кожата ми е отвратителна що става дума до слагане на ФДТ на нея, нищо... абсолютно нищо не стои естествено. Ползвала съм една камара продукти. На 18 съм и още се водя към тийнейджърките и точно в тоя период предпочитам да дам веднъж 70 лв за ФДТ и да изглеждам естествено с него, не да сменя няколко по 30 докато оцеля един такъв, който да не ме кара да изглеждам като леличка. Дори икономия не намирам в това.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Добре де, само аз ли не виждам проблем да си тийн и да имаш техни продукти? Някои получават стипендии, работят, всеки си харчи парите както намери за добре. При положение, че познавам момичета, които са способни на невероятни неща с гримове има ли смисъл да им се казва "О-о-о, ти си '96 /и т.н./, ще стоиш на Импала докато не станеш на 22"?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    За това и аз съм съгласна. Просто съм чела разни блогове на гримьорки и те го използват.
    А от друга страна Инглот са също едни от най-скъпите козметични продукти.
    Не че претендирам да съм бюти блогър, ама... поне чета за козметика всеки божи ден, защо спориш? :д
    Инглот са изключително бюджетни за качеството, което предлагат. Фдт-ът, с който бях аз, струва около 30-35 лв, мисля. Да не сравняваме. За сенките им пък няма да коментирам - неслучайно съм инвестирала в две палитри плюс още две сенки, което сумарно прави... да не смятаме, че ще излезе, че се фукам.

YSMF, точно хората, които "правят невероятни неща с гримове" знаят, че не трябва да се робува на марка. В това си личи професионалистът. *намигване*
    За пореден път се убеждавам как явно в тоя форум всичко е черно-бяло - или Мак, или Импала. Върхът.

Град
    ilivewheretheskyends
    Не съм спорила с теб

Всъщност MAC не са безбожно скъпи, за Щатите и Канада. Якичките червила, които искам са по 15$, но тук са 19€, мда. Но са си убер надценени, както и повечето high end марки.
    В тоя форум, както и в много други *кхъм, Бг-мама, кхъм* всички обичат да показват колко са разбиращи и как могат да си позволят най-доброто и същевременно знанията им по-химия са на ниво 6. клас и нямат идея какво си купуват.

Но да, аз продължавам да си искам точно тези червила. c:

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На мен ми е любопитно кой така жестоко е излъгал малчуганите, че с МАК се цапат със скъпа козметика...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    ilivewheretheskyends
    Не знам, не съм казвала , че е скъпа. Както каза Hayashi 15$ за едно червило е окей.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Дразните ме. Егати тъпия спор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си