- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- M.A.C. ---> Вашето мнение.
Имам техен фдт и съм много доволна от него стой много добре на лицето ми
Ползвам същия и съм страшно доволна. Колкото до този на М.А.С-не съм си купувала нищо от тях /а искааам!!/, но ако се водиш от старата поговорка, че щом е толкова скъпо, ще е качествено, вземи си. Наистина за по-скъпата козметика използват по-качествени съставки, така че нищо не ти пречи да пробваш.
^ Заблуда номер едно!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Когато купуваш даден продукт, идеята е да намериш оптималния вариант между цена и качество. Ако си учила математика, продуктът ти е функция, а "цена" и "качество" са х и y в координатната система. ТОВА е връзката на цената с дилемата.
И преди някой да е казал - Хаяши много хубаво ви каза. Цена и качество отдаааавна не са зависими едно от друго понятия. За пример ще ви дам сенките, защото там е най-очевидна разликата. Ако искате нещо пигментирано сред high-end марките, трудно ще откриете.
Не знам по-конкретно какво да ти кажа, защото въпросът ти, предвид очевАдния отговор, ми се стори леко неадекватен.
На бала бях гримирана с фдт на Инглот от 18 часа вечерта до 12 на следващия ден. Не ми мръдна гримът. Снимките си ги виждала, предполагам. Те не са от бала, а от няколко дни след него, когато отново бях със същия фдт.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-23-2014 на 15:06
Аз продължавам да питам за мнение за пудрите на Мак? И на какви цени са в България?
Щом не съм ги чувал не си ги взимай.Вземи си някоя марка известна, която се рекламира навсякъде, по интернет, по телевизията и т.н. Вземи си например Affinitone 24h , на максфактор може или нз. Напиши в google фондьотен и ще ти излязат най-известните![]()
.
Мак се води в Топ 3 Висок Клас на 1-во мястоНедостатъци - НямаНедостатъци - Няма, Избор на цветове - голям, топли и студени тонове , Покривност - средна
Завършек - естествен , Цена - 61лв, Предимства - Много издръжлив и с изключително естествен вид, богат избор на цветове, като така може да избегнем честия проблем - розово лице, жълт врат, много подходящ за смесена кожа
Слънцезащитен фактор - Да. SPF 10 .Ако трябва аз да си избирам фондьотен бих си взел MAYBELLINE Affinitone 24h или Max Factor Lasting Performance. Издържа по-малко време, ама и цената му е по-малка.
Аз също за бала мисля с нещо да се наплякам малко. В телевизията и мъжете ги гримират :P . Препоръчвам ти за бала на ваще да кажеш да ти купят мак мини :P (apple) .
Последно редактирано от koko95 : 02-23-2014 на 16:46
Много мразя да съм груба с непознати, но мнението ти е изключително некомпетентно и не на място.
ти мани това, ама е толкова несвързано и нелогично, че не загрях нищо :д
Аз, доколкото разбрах, MAC са най-невероятната марка, но в същото време Maybelline са по-добри, защото са по-евтини.![]()
Последно редактирано от Hayashi : 02-23-2014 на 17:15
За това и аз съм съгласна. Просто съм чела разни блогове на гримьорки и те го използват.
А от друга страна Инглот са също едни от най-скъпите козметични продукти.
А за Коко 95...
Нямам думи![]()
1)Мейбълин афинитон се окислява и става на петна и за снимки въобще не го одобрявам.
2)Не ме бърка цената в момента.
3)Знам че се води в топ 3 , нали аз постнах линка към блога , който си цитирал.
4)В телевизията ги гримират, да, ама да си мъж и да си сложиш фон-дьо тен на бала и още 100 ученика да са около теб ... не мислиш ли , че никой няма да го забележи![]()
И аз ползвам ФДТ на Мак, изключително доволна съм. Кожата ми е отвратителна що става дума до слагане на ФДТ на нея, нищо... абсолютно нищо не стои естествено. Ползвала съм една камара продукти. На 18 съм и още се водя към тийнейджърките и точно в тоя период предпочитам да дам веднъж 70 лв за ФДТ и да изглеждам естествено с него, не да сменя няколко по 30 докато оцеля един такъв, който да не ме кара да изглеждам като леличка. Дори икономия не намирам в това.
Добре де, само аз ли не виждам проблем да си тийн и да имаш техни продукти? Някои получават стипендии, работят, всеки си харчи парите както намери за добре. При положение, че познавам момичета, които са способни на невероятни неща с гримове има ли смисъл да им се казва "О-о-о, ти си '96 /и т.н./, ще стоиш на Импала докато не станеш на 22"?
Не че претендирам да съм бюти блогър, ама... поне чета за козметика всеки божи ден, защо спориш? :д
Инглот са изключително бюджетни за качеството, което предлагат. Фдт-ът, с който бях аз, струва около 30-35 лв, мисля. Да не сравняваме. За сенките им пък няма да коментирам - неслучайно съм инвестирала в две палитри плюс още две сенки, което сумарно прави... да не смятаме, че ще излезе, че се фукам.
YSMF, точно хората, които "правят невероятни неща с гримове" знаят, че не трябва да се робува на марка. В това си личи професионалистът. *намигване*
За пореден път се убеждавам как явно в тоя форум всичко е черно-бяло - или Мак, или Импала. Върхът.
Всъщност MAC не са безбожно скъпи, за Щатите и Канада. Якичките червила, които искам са по 15$, но тук са 19€, мда. Но са си убер надценени, както и повечето high end марки.
В тоя форум, както и в много други *кхъм, Бг-мама, кхъм* всички обичат да показват колко са разбиращи и как могат да си позволят най-доброто и същевременно знанията им по-химия са на ниво 6. клас и нямат идея какво си купуват.
Но да, аз продължавам да си искам точно тези червила. c:
На мен ми е любопитно кой така жестоко е излъгал малчуганите, че с МАК се цапат със скъпа козметика...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."