- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- M.A.C. ---> Вашето мнение.
На мен ми е любопитно кой така жестоко е излъгал малчуганите, че с МАК се цапат със скъпа козметика...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В единия има странното твърдение, че на мак нещата били по 1000 лева (баси хиперболата), а в другия пише, че което е скъпо е и качествено, но не пише нищо за мак. Поне аз не видях някъде някой да пише конкретно за мак, че е скъпа козметика.
Пантертке има и по-скъпи продукти (декоративна козметика) от продуктите на МАК. Така че аз не мисля нито, че са скъпи, нито че са евтини (само си казвам мнението). И защо мислиш, че щом си навършил достатъчно години (толкова, колкото да не си 'пикла в тийнейджърска възраст') вече можеш да си ги позволиш? Не говорим за това кой си изкарва парите сам и кой - не. Защото, видиш ли, майка ми няма нищо против че искам фдт на тази цена и не защото ме глези, а защото си е преценила възможностите. И ако имах възможност всъщност щях да работя и зимата и да си купя сама тези неща, защото ми е по-хубаво когато аз си купя нещо, но какво да направим - трябва да се ходи на училище. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Аз го казвам.
Ако вие не смятате 61 лв за много за фон-дьо-тен, значи доста ни се разминават представите. Изумителното е, че доколкото ми е известно, хората в тази тема са още на издръжка от родителите си - мен включително. И въпреки че далеч не твърдя, че съм силно ограничена финансово, просто не го проумявам това.
Сега сигурно ще чуя, че лаковете за Шанел за 45 лв не са голяма работа, нали...
Честно, майка ми като ми говореше колко сме разглезени българските деца, не вярвах. Е, ще знам, че е права.
Всеки с мнението си, дадох на Карамела съвет по темата, останалото си е чисто мое мнение.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2014 на 18:28