.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Aма нали се сещаш, че този фон дьо тен ще се ползва месеци наред. Така че все пак това си е един вид инвестиция.
    Абсолютно съм съгласна, че цената далеч не определя качеството. Инглот са доста добър вариант, но купувайки си такъв фон дьо тен или каквото и да е, влизаме отново в графата ''глезла'' според Deadlock.
    Думата "инвестиция" се надявам, че я използваш на шега, защото в противен случай е направо мръсна дума. В потрес ме хвърля. Друг основен пропуск в теорията ти е, че всеки фон-дьо-тен се ползва месеци. Никъде не казано изрично, че хай-енд продуктите са по-икономични, така че това не е аргумент. Дали ще си купя Кико за 12 евро, който, впрочем, е толкова покривен, че две капки ми стигат за цялото лице, или Мак... пак е "инвестиция".

Зайче... малко като сравниш цялата идея за "голо на голямо", която е основна движеща сила в България, с другите страни. Питай Дисапойнтед Дриймър за бала, примерно. Аз мога и за Англия да ти кажа, да не давам Германия за пример пак.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Думата "инвестиция" се надявам, че я използваш на шега, защото в противен случай е направо мръсна дума. В потрес ме хвърля. Друг основен пропуск в теорията ти е, че всеки фон-дьо-тен се ползва месеци. Никъде не казано изрично, че хай-енд продуктите са по-икономични, така че това не е аргумент. Дали ще си купя Кико за 12 евро, който, впрочем, е толкова покривен, че две капки ми стигат за цялото лице, или Мак... пак е "инвестиция".

Зайче... малко като сравниш цялата идея за "голо на голямо", която е основна движеща сила в България, с другите страни. Питай Дисапойнтед Дриймър за бала, примерно. Аз мога и за Англия да ти кажа, да не давам Германия за пример пак.
    Образно казано, естествено.
    Коментарът ми беше насочена към кометара на Deadlock, където пишеше за това, колко пари месечно отделяме за козметика. Както виждаш никъде не съм споменала, че е задължително фон дьо тенът ти да е на МАК или Шанел и т.н.
    Подкрепих предложението ти за Инглот. Те са добри и качествени на хубава цена.
    За мен лично е важно качеството на един продукт, а не марката. Цената не я приемам за показател.
    Това че тя е избрала да ползва този фон дьо тен или майка и е решила да го подари си е нейна работа. След като и харесва и може да си го позволи не виждам какъв е проблемът.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Зайче... малко като сравниш цялата идея за "голо на голямо", която е основна движеща сила в България, с другите страни. Питай Дисапойнтед Дриймър за бала, примерно.
    Напълнооооо подкрепям, тук, обаче!

Много ми е грозно това с толкова много изхвърляне на пари за неща, които ще облечеш веднъж и за вечер, в която ще се напиете като прасета в някоя дискотека - не по-различно от някоя друга лятна съботна вечер.

В началото ми беше тъпо, че баловете в Швеция не са нищо особено откъм дрехи и издокарване. После си рекох, защо? Организират ни хиляди неща - вечеря в даскало, вечеря в ресторант, цял клуб на наше разположение + разходка с камион :Д и цялото това ще ми излезе колкото на някоя 18 годишна роклята за 500 лева. Смешно е. Завършвам след 2 месеца и искрено се радвам, че балната ми рокля струваше 100 лева, докато всичко останало ще прахосам за шофьорски курсове, нов лаптоп и телефон, и почивка за 2 седмици на Слънчев с компанията ми.

//както и да е, отплеснах се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си