.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Зайче... малко като сравниш цялата идея за "голо на голямо", която е основна движеща сила в България, с другите страни. Питай Дисапойнтед Дриймър за бала, примерно.
    Напълнооооо подкрепям, тук, обаче!

Много ми е грозно това с толкова много изхвърляне на пари за неща, които ще облечеш веднъж и за вечер, в която ще се напиете като прасета в някоя дискотека - не по-различно от някоя друга лятна съботна вечер.

В началото ми беше тъпо, че баловете в Швеция не са нищо особено откъм дрехи и издокарване. После си рекох, защо? Организират ни хиляди неща - вечеря в даскало, вечеря в ресторант, цял клуб на наше разположение + разходка с камион :Д и цялото това ще ми излезе колкото на някоя 18 годишна роклята за 500 лева. Смешно е. Завършвам след 2 месеца и искрено се радвам, че балната ми рокля струваше 100 лева, докато всичко останало ще прахосам за шофьорски курсове, нов лаптоп и телефон, и почивка за 2 седмици на Слънчев с компанията ми.

//както и да е, отплеснах се.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Хехе,няма нищо . И аз не смятам да давам за рокля 500лв и като теб ще ходя в Слънчев бряг и за шофьорски курсове.
    Колкото до бгмама регистрация нямам, но ще прочета ако има нещо споменато там.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Между другото, ако някой знае нещо за този фдт ще се радвам да ми пише лично. Аз имам други продукти от тяхната козметика (не са от декоративната им козметика) и съм супер доволна. Ако някой знае, да ми пише, защото съм пред дилема.
    Аз имам такъв, но нещо не съм много впечатлена. Оранжевее и ми изсушава кожата. Иначе и аз харесвам La Roche Posay, но от фдт-те на Vichy съм по-доволна.

Колкото до МАС - не съм ги ползвала, няма да коментирам и финансовата страна на нещата, но горещо препоръчвам да го пробваш, преди да го купиш. Дали в магазина ще помолиш да те гримират, дали ще си намериш тестер или ще заемеш от приятелка, няма значение, но няма смисъл да се купува скъпа козметика, без да се изпробва първо (това и за La Roche го казвам, между другото, макар и да е 1/3 от цената на МАС). Дори някой да е супердоволен от даден козметичен продукт, това не означава, че ще е добър за всички, това са много индивидуални неща.

(off topic: и това го казвам от опит, разбира се. Срам ме е да кажа колко почти неизползвани фдт-на се размотават из банята ми, още по-срам ме е да ги смятам колко струват общо. И не само фдт-ни, всякакви козметики. Като започнах да живея "самостоятелно" и да ми дават пари за месеци напред накуп, веднага започнах да "инвестирам" в разни козметични изгъзици, именно защото четях какво ли не по козметичните блогове. В резултат на което кожата ми е вече свръхчувствителна и около час след като си сложа нещо не-аптекарско и/ли не-натурално, лицето започва да ме сърби и сутринта се събуждам с обрив. Сенки вече не мога да ползвам никакви. Ехааа, колко се отклоних от темата Извинете )

anonymous708973
    Guest
    Това с неизползваните фон-дьо-тени и при мен го има. Имах един на МаксФактор, който просто го подарих, защото го използвах веднъж и се чудих къде, по дяволите, съм бляла в магазина, че да реша, че това е моят цвят.
    Оня ден мернах нов фон-дьо-тен на Мейбълин - като формула точно това, което търся. Пробвах тестерите, разходих се, колебаех се между два цвята. Същия ден виждам списание Women's health с мостра от един от двата пробвани от мен нюанса. Слагам си го на лицето и ПОТРЕС - то е оранжево! Ама чисто оранжево тип "ходя всеки ден на солариум по 20 минути и мязам на опърлен морков". Нищо общо с тестера в магазина, не мога да си го обясня?! Хубаво, че не го купих на момента, че щях да се изям.

Това беше моя редовен номер. И накрая пак дори не носех фон дьо тен, защото то беше невъзможно да си намеря. Това много често се получава, защото дрогерийните фон дьо тени се оксидират потресаващо и след 15 минути се получава нещо в цвят мандарина. Maybelline са култови в тази област, бях си правила експеримент с тях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    ilivewheretheskyends
    Аз какво да кажа Моите неизползвани в момента са 8 на брой. И да, тези на Maybelline са ми като мандарина.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък от Мейбилин съм доволна. Вече втори ползвам и нямам оплаквания от цвета.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ооо цветовете... Най-големият ми зор. 1 на 100 улучвам да е супер бял. Всичко ми тъмнее упорито и т'ва е. А оранжевите наистина са кошмарни, и аз съм горяла така.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    И аз го имах този проблем, или ми бяха твърде оранжеви или розовеещи. Търсих нещо по-сивкаво, така и не успях и преминах на пудра, от която съм много доволна.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На Мак това им е хубавото, че имат много цветове. Примерно си знам, че за мен NC15 е подходящ, нищо че съм бяла като труп. Аз имам един почти неизползван на Мейбълийн, как ме убедиха да си взема 21 още не знам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ооо цветовете... Най-големият ми зор. 1 на 100 улучвам да е супер бял. Всичко ми тъмнее упорито и т'ва е. А оранжевите наистина са кошмарни, и аз съм горяла така.
    Затва се ориентирай към бб крем и прозрачна пудра

Между другото съм в пълен потрес от цените на козметиката тук и в чужбина. Като имате излишни кинти, поне четете състава и си купувайте био Или пазарувайте от чужбина
    Скоро гледах хайлайтър MUA 15 лева. Същият в английски сайт- 3 паунда!
    Четките екотуулс в Лили- 1 сет 40 лева. Как ли пък не! Поръчах си два за тези пари

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Купих си първото нещо от МАК <3
    Ружа Спрингшийн, страшна красота е.

Град
    ilivewheretheskyends
    Да ти е честит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове