- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Здравейте пиша ви защото съм малко объркана.С момчето което харесвам сме познати и не знам дали мога да го кажа приятелство.Понякога си говорим извън училище повечето за да няма много слухове.Пробелмът е ,че той понякога ме гледа в очите докато си говорим друг път пък не.Това лош знак ли е?Възможно ли е да съм му неприятна или безралична иначе се държи доста мило и любезно ,но започвам да се чудя вече
Нормално за повечето подрастващи младежи, се страхуват или изпитват неприятно чувство, когато гледат в очите. Нищо му няма. Харесва те.
проблемът ти е, че понякога те гледа фочите, друг път не???![]()
Говорете си повече.
На колко сте години, защо толкова се притеснявате да разговаряте и в даскало?![]()
Не разбирам защо хората се опитват да гъдаят какво си мисли другия, вместо да го попитат с думи?
Една от най-странните теми евър, която ме убеждава на какво е способен женският мозък. За да те успокоя ще ти кажа, че всичко, което си мислиш, няма смисъл. Жените забелязват такива детайли, каквито дори често не съществуват, за които мъжете реално въобще не подозират, хаха.Така че не се занимавай с такива мисли.
За да те успокоя(отново) ще ти кажа, че имам навика винаги и постоянно да гледам хората в очите, те често отместват поглед, надявам се, не е защото съм им неприятна, явно просто се смущават.![]()