.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    alciok
    Guest

Втора Матура!

Здравейте,тази година съм абитуриент.Както всички знаят задължителната матура е по БЕЛ ,а втората по желание.Е аз мисля ,да напиша Философия.През 4-те години в гимназията имам само 6 -ци ,но не съм и отварял.Не знам нищо.Но пък мога доста обилно и на широко да разгъвам локуми.Въпроса ми е ,какво ще ме посъветвате, да пиша ли философия като втора? (целта ми е 3-ка)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Високи цели, евала
    Няма ли накакъв език, който да схващаш? Струва ми се, че е най-доброто решение, елементарни са.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    И на мен втората ми беше философия и беше лесна

Ъм... щом въпросът е да имаш тройка, едва ли ще е голям проблем. Иначе няма ли и нещо друго, което да ти се отдава поне малко?
    По философия трябва да се пише есе. Не съм наясно със изискванията, но без да си отварял трудно ще се справиш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Философията е доста подвеждаща матура. При нея няма точни и ясни критерии за оценяване, въпреки че има такива, но винаги може да се спори за оценката. Освен това в училище, и основно в 9-10-11клас, преподавателите по философския цикъл и психология завишават оценките на учениците и така нямаш реална представа до колко всъщност познания имаш в тази област. По-добре запиши някаква матура, на която си сигурен, че можеш да изкараш повече от 3. Най-често това са География, Биология и Англ.език.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз се спирам на География.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си