Здравейте! Момиче на 15 съм. От година, може би, имам тъмни кръгове около очите и днес реших да потърся какви са причините. Видях, че една от причините е анемия и сега се чудя дали не е това. Та, от година вече не спортувам и наскоро започнах пак да правя най-обикновени упражнения като колоездене. Но се изморявам лесно при физическо натоварване. Не знам дали е, защото имам анемия или, защото не съм спортувала отдавна. Също така, се чувствам депресирана и отпаднала. Много се притеснявам! Чудя се дали да кажа на мама да вземе направление от личната лекарка и да отида на преглед или няма смисъл?! А и не знам как ще реагира. Да не каже, че си въобразявам и да не иска. Преди няколко месеца си счупих ръката и бях в болница за извeстно време. Последния ден, когато бях там трябваше да отида на рехабилитация. Не бях закусвала /не съм на диета, просто не знаех, че ще имам рехабилитация и не си давах зор да ставам и да ям/ и ми се зави свят. Жената ме сложи да легна, доката не се оправя, даде ми вода, плод и бонбон и ме върна в стаята. После разбрах, че е говорила с мама и й е казала, че може да имам анемия или липса на желязо в кръвта. Това е всичко. Моля, дайте съвет какво да правя.