- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
върху кое да помислявърху това колко си тъп ли
или за това колко ще ти извия носа
![]()
![]()
ЛАЙНЬО
![]()
![]()
Още от времето на хан Кубрат се знае,че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи.
![]()
Осъди гоТва е най-доброто,което вмомента можеш да направиш.Иначе да - възможно е да загубиш приятелката си,не толкова заради това,че са те набили,колкото заради това,че си се разплакал.Но така или иначе няма да промениш нищо,ако се самосъжаляваш,просто продължавай напред
Можеш да се запишеш на някакъв боен спорт и догодина като завършваш ще можеш да си го гледаш най-нагло без ония да ти каже и копче.И моля не давайте малоумни съвети от сорта на вземи си бокс,палка,нож,защото това са предмети,които УБИВАТ.А като гледам автора не е от най-опитните на улицата,така че като нищо може да се окаже пребит със собствената си палка...
Последно редактирано от ot_teb_zavisi : 03-17-2014 на 15:54
Именно.
Не мога да си кривя душата. Някъв дребен пикльо, дето я е правил сефтето, я не, да дойде да ми набие приятеля, който да му лази в краката и да му се моли... ще съм безкрайно разочарована. Това, че си с примерно поведение, съвсем не пречи да имаш някакви съвсееем основни познания като как се удря прав десен. Момче да не може да отвърне на удар ми е безкрайно странно, все едно жена да не може да си сложи спиралата. Не казвам да си побойник и да скачаш, ама поне да можеш да отвърнеш. Може да ми е примитивно мнението, да, мъжете не са мъже, щото са пещерняци без грам мозък и с големи мускули, ама си е моето мнение.
Всички? Момчетата може би.Всички сме яли един голям хубав, унизителен бой в гимназията. Или поне всички нормални хора.
Момиче да се бие е една от най-смешните, унизителни, малоумни гледки на тоя свят. И със сигурност не е "нормално". И го казвам като човек с изключително много конфликти в гимназиалните си години, не е като да съм била мишчица и да съм си траела в ъгъла.
Авторе,
ако си мислиш, че си зрял, защото на злината отвръщаш с добрина - в грешка си. Това е глупост. В зависимост от ситуацията, една сурова реплика, един бой или едно подминаване с ясно чувство на превъзходство могат да са по-добри, няма как да дам универсално решение на всеки конфликт, но във всички случаи е малоумно да отвръщаш на злината с добро. Това не ти е библията.
Добре си направил обаче, че не си настоял да го изключат. Дано мухльото си вземе поука от това. Оттук нататък ти препоръчвам да си гледаш приятелката, а междувременно да не се смяташ за много зрял и изтънчен, а да се погрижиш да не попаднеш в ситуация, в която дори да не можеш да отвърнеш на удар. Утре ако стане проблем на улицата, това момиче ще очаква да я защитиш, не го забравяй.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-21-2014 на 18:58
Еми ок, но само да ти уточня, че тя не си е правила сефтето с него, не са били никога заедно. Иначе съм съгласен с това, че е редно да може да разчита на мен, но какво да направя, все пак казах, че е доста по-силен от мен, всеки може да си намери майстора и да не успее да отвърне на удара. Десен прав, както казваш, може и да мога, но нито успях да го направя, пък и да бях успял, сигурно щеше да стане още по-зле, като си по-слаб от някой и десния ти прав само ще го разяри още повече.
И, какво ще му е смешното да го пребият още идин път. Ти мислиш ли изобщо. Неможе всеки да си пребива наред просто за кеф. Има си закони и те трябва да се спазват. А за тоя бияч само мога да кажа, че си избира, кого да нападне, като гледа хората дето ще бие да не са много силни. С една дума иска да трупа самочувствие, като бие по-слабите. Съветвам автора също ако има и някой по-силен приятел да поиска да му покаже, как да се бие. Биенето не е само хаотично удряне. Има си тънкости.
Надали... Ако ще и да го убие, приятелката му все ще си спомня онзи момент, когато му се е молил в краката... Няма смисъл да се занимава с глупости.. По-добре да не допуска ситуацията да се повтаря занапред, а миналото си е минало... Не е толкова срамно да те набият, колкото да не се съпротивляваш и да се молиш. Винаги ще има някой по-силен от теб и приятелката ти трябва да е наясно с това, но да "биеш отбой" и да се молиш, след като си се направил на мъж на думи...
Ок, така е, но ние, човешкото общество не сме лъвски прайм, или пък стадо зебри и за това не е редно да действаме, като тези животни. Радвам се за теб, че можеш да се защитаваш и, че не те закачат, явно си голяма работа, само се надявам да не използваш това срещу слабите хора. Но не всеки може да се защитава и да се бие, както вече не веднъж казах, някои хора са просто по-нежни и слаби от други, аз явно съм от тях, щом лапета ме бият и им плача. А пък за оръжия и тренировки, за да го пребивам и чупя китката.....ами хиляда пъти казах - нямам такива намерения, нито способности, дано не ме закача повече само. Иначе съд!!!