- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Пич, с тоя ник, аватар и с твоята история ми мязаш на пълен педал. Дано тоя те набие още поне пет-шест пъти, за да ти дойде акълът в главата.
Ами помисли малко!!! Това, че не настоявах да го изключат и не съм се жалвал в полицията, примерно, може да му подейства възпитателно и поучително, да кажем. Той все още е келеш, не, че аз съм голям и зрял, не казвам това, но все пак съм по-зрял от него и примерно, това, че на злината му, отвръщам с добрина, или поне не със злина, и ако той има някакви качества, за да оцени това, би могъл да си даде сметка, че не трябва да се решават нещата с юмруци, че е постъпил хлапашки и примерно да не повтаря такива действия за напред. Пак казвам, стига да има нужните качества, за да оцени това, че не държа да постъпвам лошо с него, така, както той постъпи с мен. Ако не - еми казах, ще се погрижа да бъде изключен, и до полиция ще се стигне и така..... А и ако не му дам шанс да си прецени грешката, какво би станало? Да кажем, го бяха изключили, заради побоя, еми тогава гаранция, че ще се озлоби, ще ме мрази, дори повече и като вече е изключен, ще реши, че няма какво да губи и примерно ще мисли за отмъщение по един или друг начин. А аз искам само да не се закача повече с мен и да си ме остави да бъда с момичето, което харесвам и с което ходя, което и той харесва също, но все пак тя е избрала да бъде с мен. По-добре е на лошото първо да отвърнеш с добро, а ако не помага, тогава вече други мерки да се вземат.
Именно.
Не мога да си кривя душата. Някъв дребен пикльо, дето я е правил сефтето, я не, да дойде да ми набие приятеля, който да му лази в краката и да му се моли... ще съм безкрайно разочарована. Това, че си с примерно поведение, съвсем не пречи да имаш някакви съвсееем основни познания като как се удря прав десен. Момче да не може да отвърне на удар ми е безкрайно странно, все едно жена да не може да си сложи спиралата. Не казвам да си побойник и да скачаш, ама поне да можеш да отвърнеш. Може да ми е примитивно мнението, да, мъжете не са мъже, щото са пещерняци без грам мозък и с големи мускули, ама си е моето мнение.
Всички? Момчетата може би.Всички сме яли един голям хубав, унизителен бой в гимназията. Или поне всички нормални хора.
Момиче да се бие е една от най-смешните, унизителни, малоумни гледки на тоя свят. И със сигурност не е "нормално". И го казвам като човек с изключително много конфликти в гимназиалните си години, не е като да съм била мишчица и да съм си траела в ъгъла.
Авторе,
ако си мислиш, че си зрял, защото на злината отвръщаш с добрина - в грешка си. Това е глупост. В зависимост от ситуацията, една сурова реплика, един бой или едно подминаване с ясно чувство на превъзходство могат да са по-добри, няма как да дам универсално решение на всеки конфликт, но във всички случаи е малоумно да отвръщаш на злината с добро. Това не ти е библията.
Добре си направил обаче, че не си настоял да го изключат. Дано мухльото си вземе поука от това. Оттук нататък ти препоръчвам да си гледаш приятелката, а междувременно да не се смяташ за много зрял и изтънчен, а да се погрижиш да не попаднеш в ситуация, в която дори да не можеш да отвърнеш на удар. Утре ако стане проблем на улицата, това момиче ще очаква да я защитиш, не го забравяй.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-21-2014 на 18:58
ахахахаахха доре че имам фотографска памет брат
ти си оня путиу със салфетките в джобите
ща бият мноо ясно
радваи се 4е не са те опикали после
Самият факт, че си на 18 и си се разплакал те прави путка. Може и да си запазиш гаджето, но ако продължаваш в същия дух, следващият път ще ревеш повече.![]()
Добре де, нали обясних, че е доста по-силен от мен, как да му смеля мутрата? А и удря доста силно, приказваш ми и ме упрекваш, но като нищо и тебе сигурно ще те набие без проблеми. И не съм говорил за урок по бой, че трябва да си вземе от мен, за съвсем друго говорех, урок по човещина примерно, да го наречем, има хора, които могат да оценяват това, явно не си от тях, явно само юмруците оценяваш, но пък не е изключено той да го оцени. Нали казах, какво невинно ангелче изглеждаше днес в директорския кабинет и със засрамените му и изчервени от неудобство родители.
ако го изключат или преместят заради теб следващия път ще те набие пред блока и тогава вече се насочи към ММА ве
Еми ок, но само да ти уточня, че тя не си е правила сефтето с него, не са били никога заедно. Иначе съм съгласен с това, че е редно да може да разчита на мен, но какво да направя, все пак казах, че е доста по-силен от мен, всеки може да си намери майстора и да не успее да отвърне на удара. Десен прав, както казваш, може и да мога, но нито успях да го направя, пък и да бях успял, сигурно щеше да стане още по-зле, като си по-слаб от някой и десния ти прав само ще го разяри още повече.
Да, аз го споменах това, че ако го изключат и ще ме намрази още повече, ще иска отмъщение, а вече като е изключен, какво да губи....а така има шанс да си вземе някаква поука и да не ме закача.....хем доволен, че вече ме е набил, понеже той го искаше от преди, хем пък и вече да не го прави, за да не го изключат, или пък да го съдя. Днес доста добре му се изясни това, че ако се повтори това и ще има последствия за него.
Не злорадствай много , много защото точно на такива ангелчета бързо им се разминава и историята почва на ново
Ади да пробваме...Проблема не е до смилането на мутри , самия ти си без самочувствие , a тея чакали такива търсят... много малко са хората който ще се зарадват на една хубава приказка...
А ако проблема е че ти не удряш силно , има си принадлежности за тея работи![]()
Последно редактирано от Didko_Beats : 02-21-2014 на 19:40