- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Еми виж, не продължават всички, продължават само хулиганите, а те са си такива. Има хора, които изобщо не биха те закачали и не защото не могат, а защото не са такива просто. А както има и такива, които, ако те ступат веднъж и не те закачат повече, взели са си своето, така да се каже. Само някакви малоумни хулигани продължават, както казваш, но те не са кой знае колко много и тях и да ги биеш, те пак ще са си такива. Ей такъв, като него, ако го пребиеш и няма да се кротне, ами и той ще извика някой да те пребие тебе, после ти пак и какво???? До кога ще продължи? Докато някой наистина не пострада сериозно, да бъде осакатен, или пък убит. Не е да е нямало такива случаи по нашите училища, припомнете си ги. Едно момче остана, доколкото си спомням без бъбрек, мисля, че беше, точно от някакъв такъв по-малък от него, с който или с чиито приятели предишни дни е имало някакви спречквания, доколкото помня. Това ли трябва да се случи??? Честно казано, предпочитам да си трая, отколкото да остана без бъбрек.
Ей авторе послушай Lighting магийте помагат изключително много, но трябва да знаеш как да ги направиш. Иска се много труд и много усилия. Но дори да я направиш някоя може и да няма ефект, защото незнаеш основните неща за една магия.
Хахаха аз съм тоя дето го преби тоя мухльо тука с темичката. Здрасти балък гледам темичка си отворил путьо. Един приятел ми каза че видял тая тема тука и си викам че не е нашта случка ама като прочетох и гаранция че си ти путьо смачкан. Реших да се регна да драсна някой ред. Хахахах балък смотан хубаво си казал че се разплака ама що не каза че като момиче рева и пищя и що не каза че се опика целия. Хахахаха верно ви казвам че тоя путю се опика хахаххахахаа….. Не я зная Рая кво вижда в тоя женчо то само като го видиш как се облича и ти идва да му фраснеш един само заради дрехите все някви официални носи тъпото зубарче. Ама вече ми трепери като ме види, казал съм му като ме види в даскало и да обръща на обратно че да не го засичам пред погледа си че не отговарям и тоя ако знайте как изпълнява Хахахаххааа….като ме види и се омита на мига като путчица
![]()
![]()
верно ви казвам.
Ей зубър лигав нещо гледам други мерки ще вземаш….наш кви мерки ше ти дам вее тоя дет те е бил де да го знам къв е, не съм го карал аз ясно ли ти е и на директорката го казах, аз за кво да карам някой да тебие кат си ми на един шамар веее путко смешна. Тоя те е набил щот те е видял ква си путка смешна за това аз кво общо имам. Тука някви съвети за ножове и боксове ти дават аре давай да те видим хващай бокса и идвай ама нали знаеш че пак ще се опикаеш за това не смееш лайнце такова![]()
Ей путко имaш късмет че не съм от София инaче щеше дa ти се нaложи дa мигрирaш в Испaния.
Ами ти с какви дрехи искаш да ходи? Не всички ходят с цигански дрипи като тебе.
Ами миличъкМоже би Рая не иска хулигани-фукльофци с празни глави (пълни с хелий), иска умни мъже които са интелигентни. А пък ся незавиждай на него, че я притежава.
И ей ,,Празно тикво" НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ. Братовчетка ми която е в 3 клас пише по-добре от теб.![]()
Последно редактирано от Lighting : 03-03-2014 на 17:51
На кой не му стиска бе нещо май ми се нервите а? И кво да се хваля че съм го набил тоя путю то него и момиче ще го набие ако реши. В даскалото и келешите в 7 и 8 клас се ебават с него и тоя се плаши като заек от тях тъй че кво да се хваля. Едно лапе от 8 клас веднъж го беше накарало да влезе в един гардероб и тоя лигльо место да му шибне един шамар взе че се навря в гардероба и келеша го заключи и го остави там пълна женичка.и гледам че нещо спря да пише и в даскало не го мярнах май се е опикал от страх като ми е видял коментара![]()
Коментарът ти единствено предизвиква смях и съжаление, не знам ти как ги виждаш работите![]()
Ей ,, Прaзнa крaтуно" колко зaпетaй мислиш че имa в товa изречение?
Помисли че всеки е живо същество и всеки трябвa дa бъде увaжaвaн. Хорaтa по светa имaт рaзличен хaрaктер. A пък я помисли мaлко? Кaкво ще стaне aко те удaри? Може кaкто кaзa той дa увреди нечий бъбрек, или пък aко те удaри в глaвaтa дa получиш мозъчно сътресение. Но кaкто кaзaх ти си ТЪП И ВИНAГИ ЩЕ БЪДЕШ.
Aз вече тaкa ли инaче му кaзaх кaкво дa прaви, но той очевидно не го удобри.
Последно редактирано от Lighting : 03-06-2014 на 16:21
Lightning, не знам, колко знаеш за правилното поставяне на запетаите, ама очевидно не е много. А "одобрявам" се пише с "о".
Съжалявам, възможно е да има грешки в някои от коментарите ми, защото повечето ги пиша от телефона.
A пък какво толкова има за 1 или 2 грешки? Въпросът е, че не може в сложно изречение съставено от 3 или 4 изречения прости, да ми пише без никаква запетая.
Последно редактирано от Lighting : 03-06-2014 на 18:18
Само искам да ви уточня, че това, което написа, че съм се напикал, изобщо не е вярно, това си го измисля от себе си и сам знае, че лъже.
Абе пич , ко стана![]()
Малко ми е скучно и имам глад за клюки![]()