- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Мухахахах и най интересното е че се уговорихме за късно вечерта , питай фишерман той знае![]()
фишерман накрая май ще ме изкефи колко е проницателен![]()
#бЕта
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
нз ама Lighting = sweet_boy = troll =на бог знае още какво
трол год съм , не знам за кво ме пропуснахте![]()
Ми като цяло знам поне трима дет са излизали с него и доста му се смеят като цяло,че е филмар и прочие, сигурен съм, че ако е излизал и с други и те ще му се смеят, нооо както и да е..
Пантерке като цяло ш'та помоля да не ме връщаш в безсмисления шитсторм на т'ва мекотело. Мерси.
Пс. И аз не се заяждам.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Пантерке говорил съм с тях, писали сме и прочие, ти ако си се виждала с него окай, но аз ти казвам за други хора, които са се.. не съдя само по форума..
Бту пак някак си е тъй на база собственото ти (без да си проучила и разбрала отсрещната страна) мнение, "нападаш" (в кавички защото не е баш нападка) джъст аут ъф ноу уеър...
Dr. Gregory House
Не нападам.
Как да се съобразя с мнението ти за човек, който не си виждал? А знам няколко хора, които са го виждали, и няма как от тях да си чул такова мнение. Не е отникъде, защото няколко пъти вече го споменаваш, а не е вярноТова е просто.
Добре ти знаеш, аз какво съм си говорил с разни хора и какво са ми казали те.Забравих, че тука във форума хората са ясновидци, магьосници и прочие.
Аз не казвам нищо повече от това, че някои хора са се виждали с него и после са ми казвали, че е смешен.. НИЩО ПОВЕЧЕ..
И хах значи, аз като не съм го виждал не мога да говоря за него, а той обаче може за мен? Смешки..
Кралице на форума съгласявам се с вас и вашата височайша особа, а може ли сега да ходите да си правите там вашите си неща и да не ме занимавате повече? Благодаря ви.
Dr. Gregory House
лайнян кочан , нещо не ти се вързва версиятаповече няма да се повтарям понеже и бавноразвиващ щеше да схване досега
просто НЕ ТИ Е УГОДНО
значи паляк съм , тогава дай разкрий им самоличността , нали ти и те сте убедени че съм във филмащо криеш като мишка
и те мишките в дупката зад теб
![]()
напиши еди кой си каза еди какво си , нека излезе наяве , аз съм насран както всички знаят безобиден съм и ще си млъкна
или напиши или си еби майката , ок![]()
изхлузен бастун прост
![]()
сетих се още нещо глупендер , пантерата е 10 пъти по момче от тебе , в смисъл не че прилича визуално на момче ами като характерне да се крие зад гърба и да шушка като мишка , като има нещо да казва си го казва без да я интересува дали ще се обидят или не . лицемерна гнидо и с приятелчетата си другите лицемерни червеи
ти си бетер от момиче , путкянев
![]()
Не съм лицемерен моето момче, именно постъпвам мъжки, като си спазвам обещанието да не казвам, кой какво ми е казал.![]()
Dr. Gregory House
мухахахах е добре ве големия мъж , ти си бил много тъп , виждал съм се с точно трима индивида , и един човек е говорил и аз го знам кой ено няма да му правя нищо понеже ми е жал за него
тва го знам още преди ти да го напишеш
той си затвори вратите отдавна понеже не е много умен
и тва да се крие няма нужда понеже го знам кой е
ама ми беше интересно как лъжеш че имало и още
няма още , всичко е измислица
сега вари да осмучеш на татко ти косматия кур , лъжкиньо
![]()
Ъм не напротив не лъжа, ти лъжеш и то адски много..
И да доста повече мъж (и всичко останало) от теб съм.. ти си адски некоректен/псевдо-мъж/лъжльо/льольо/фантазьор/филмар/лицемер и много още.. това те прави псевдо-мъж/бета/путьо, но не и мъж..
Казвам ти го така, 2ма души, които са се виждали с теб са ми казвали, какъв фантазьор и мухльо си, а третия, е приятел на един от двамата той потвърждава (за него не знам дали ти е виждал)..
Айде бягай ся да избиваш комплекси у тийнпроблема върху лапетата и не ме занимавай повече, бета... ;с
Dr. Gregory House
муааааааахахахахах мноо си прост момче разбериголям си мъж тъй е
затва насра за енти път да се видим да ми запушеш устата
сега виж каква долна интрига заформисега нека всички да разберат кой е най голямата путка във форума и кой е мъж
![]()
аз съм се виждал с пантерата, с дарктемплара и с трабанта от бургас , значи щом двама с които съм се виждал са говорили зад гърба ми , трябва да почнем по метода на изключване , кой е най малко вероятно да го е казали другите двама остават лицемерите тъй ли да го разбирам
този който не ме е виждал изобщо не ме касае
ти с кой точно си се виждал или говорилс пантерата , с дарк темплара или с трабанта
тъпо момче ти вместо да ги защитиш момента в който спомена това ги изкара на яве
![]()
Колко си прост..
IQ-то ти е двуцифрено число нали?
Dr. Gregory House
^ АнархиБой --> говорили сме си с тебе. Кат намериш,звъдни.После ще падне голям смях във форума.
Та тоя...за кво вярно се връщате в шитсторма заради него. Чист паляк е. Слаб и надут. Вижте му изцъклените очи,sadface-a и как от далече му личи че е комплексар.+ тва целия форум го подминава кат насрано дете. Само кат ме види майка му ше иска да я пора и синджира ше скъса.
п.п. тоя дали има майка и баща?!
Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 21:25
айде де
има ли двама-трима
няма ли двама-трима
последно
:С
другото нещо което не си се сетил понеже си олигофрен е дали не е възможно нарочно да са ти казали подвеждащи факти за мен за да мога да ти излющя главата![]()
Просто да размислиш
![]()