.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 259
    Banned Фен
    Мухахахах и най интересното е че се уговорихме за късно вечерта , питай фишерман той знае

Banned Фен
    фишерман накрая май ще ме изкефи колко е проницателен

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    #бЕта
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на socareless
    нз ама Lighting = sweet_boy = troll =на бог знае още какво

^забравяш и носферату. Или пък не? Трол год,май ще му дойде в повече за егото му...

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    той е ясен
    +++
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-15-2014 на 22:04

Banned Фен
    трол год съм , не знам за кво ме пропуснахте

Супер фен Аватара на socareless
    той е ясен

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Мисли си каквото си поискаш, факт е обаче, че целия орум ти се смее и ти се подиграва (дори тези, които са излизали с теб)
    Чакай, че ме заинтригува. Кои са излизалите с него и кой от тях му се подиграва?
    С кого от тях си говорил или просто ей така си говориш?

Съвсем лежерно питам, изобщо не целя да се заяждам.

П.С. Абе... баш ти да се заяждаш за емотикони... малко не е на място.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай, че ме заинтригува. Кои са излизалите с него и кой от тях му се подиграва?
    С кого от тях си говорил или просто ей така си говориш?

Съвсем лежерно питам, изобщо не целя да се заяждам.

П.С. Абе... баш ти да се заяждаш за емотикони... малко не е на място.
    Ми като цяло знам поне трима дет са излизали с него и доста му се смеят като цяло,че е филмар и прочие, сигурен съм, че ако е излизал и с други и те ще му се смеят, нооо както и да е..
    Пантерке като цяло ш'та помоля да не ме връщаш в безсмисления шитсторм на т'ва мекотело. Мерси.

Пс. И аз не се заяждам.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ми като цяло знам поне трима дет са излизали с него и доста му се смеят като цяло,че е филмар и прочие, сигурен съм, че ако е излизал и с други и те ще му се смеят, нооо както и да е..
    Нямам желание да се замесвам във въпросния шитсторм, но затова или си измисляш, или съдиш по постовете на въпросните във форума, които не са източник на вярна информация. Питай на лично, каквото те вълнува, доста по-различна информация ще получиш.

Пантерке говорил съм с тях, писали сме и прочие, ти ако си се виждала с него окай, но аз ти казвам за други хора, които са се.. не съдя само по форума..
    Бту пак някак си е тъй на база собственото ти (без да си проучила и разбрала отсрещната страна) мнение, "нападаш" (в кавички защото не е баш нападка) джъст аут ъф ноу уеър...
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Не нападам.
    Как да се съобразя с мнението ти за човек, който не си виждал? А знам няколко хора, които са го виждали, и няма как от тях да си чул такова мнение. Не е отникъде, защото няколко пъти вече го споменаваш, а не е вярно Това е просто.

Добре ти знаеш, аз какво съм си говорил с разни хора и какво са ми казали те. Забравих, че тука във форума хората са ясновидци, магьосници и прочие.

Аз не казвам нищо повече от това, че някои хора са се виждали с него и после са ми казвали, че е смешен.. НИЩО ПОВЕЧЕ..

И хах значи, аз като не съм го виждал не мога да говоря за него, а той обаче може за мен? Смешки..

Кралице на форума съгласявам се с вас и вашата височайша особа, а може ли сега да ходите да си правите там вашите си неща и да не ме занимавате повече? Благодаря ви.
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    лайнян кочан , нещо не ти се вързва версията повече няма да се повтарям понеже и бавноразвиващ щеше да схване досега просто НЕ ТИ Е УГОДНО

значи паляк съм , тогава дай разкрий им самоличността , нали ти и те сте убедени че съм във филма що криеш като мишка и те мишките в дупката зад теб

напиши еди кой си каза еди какво си , нека излезе наяве , аз съм насран както всички знаят безобиден съм и ще си млъкна

или напиши или си еби майката , ок изхлузен бастун прост

Banned Фен
    сетих се още нещо глупендер , пантерата е 10 пъти по момче от тебе , в смисъл не че прилича визуално на момче ами като характер не да се крие зад гърба и да шушка като мишка , като има нещо да казва си го казва без да я интересува дали ще се обидят или не . лицемерна гнидо и с приятелчетата си другите лицемерни червеи ти си бетер от момиче , путкянев

Не съм лицемерен моето момче, именно постъпвам мъжки, като си спазвам обещанието да не казвам, кой какво ми е казал.
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    мухахахах е добре ве големия мъж , ти си бил много тъп , виждал съм се с точно трима индивида , и един човек е говорил и аз го знам кой е но няма да му правя нищо понеже ми е жал за него тва го знам още преди ти да го напишеш той си затвори вратите отдавна понеже не е много умен и тва да се крие няма нужда понеже го знам кой е ама ми беше интересно как лъжеш че имало и още няма още , всичко е измислица сега вари да осмучеш на татко ти косматия кур , лъжкиньо

Ъм не напротив не лъжа, ти лъжеш и то адски много..
    И да доста повече мъж (и всичко останало) от теб съм.. ти си адски некоректен/псевдо-мъж/лъжльо/льольо/фантазьор/филмар/лицемер и много още.. това те прави псевдо-мъж/бета/путьо, но не и мъж..

Казвам ти го така, 2ма души, които са се виждали с теб са ми казвали, какъв фантазьор и мухльо си, а третия, е приятел на един от двамата той потвърждава (за него не знам дали ти е виждал)..

Айде бягай ся да избиваш комплекси у тийнпроблема върху лапетата и не ме занимавай повече, бета... ;с
    Dr. Gregory House

Banned Фен
    муааааааахахахахах мноо си прост момче разбери голям си мъж тъй е затва насра за енти път да се видим да ми запушеш устата

сега виж каква долна интрига заформи сега нека всички да разберат кой е най голямата путка във форума и кой е мъж

аз съм се виждал с пантерата, с дарктемплара и с трабанта от бургас , значи щом двама с които съм се виждал са говорили зад гърба ми , трябва да почнем по метода на изключване , кой е най малко вероятно да го е казал и другите двама остават лицемерите тъй ли да го разбирам този който не ме е виждал изобщо не ме касае

ти с кой точно си се виждал или говорил с пантерата , с дарк темплара или с трабанта тъпо момче ти вместо да ги защитиш момента в който спомена това ги изкара на яве

Колко си прост..
    IQ-то ти е двуцифрено число нали?
    Dr. Gregory House

^ АнархиБой --> говорили сме си с тебе. Кат намериш,звъдни.После ще падне голям смях във форума.

Та тоя...за кво вярно се връщате в шитсторма заради него. Чист паляк е. Слаб и надут. Вижте му изцъклените очи,sadface-a и как от далече му личи че е комплексар.+ тва целия форум го подминава кат насрано дете. Само кат ме види майка му ше иска да я пора и синджира ше скъса.

п.п. тоя дали има майка и баща?!
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 21:25

Супер фен Аватара на tireheb
    айде де
    има ли двама-трима
    няма ли двама-трима
    последно

Banned Фен
    другото нещо което не си се сетил понеже си олигофрен е дали не е възможно нарочно да са ти казали подвеждащи факти за мен за да мога да ти излющя главата Просто да размислиш

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    ^ АнархиБой --> говорили сме си с тебе. Кат намериш,звъдни.После ще падне голям смях във форума.

Та тоя...за кво вярно се връщате в шитсторма заради него. Чист паляк е. Слаб и надут. Вижте му изцъклените очи,sadface-a и как от далече му личи че е комплексар.+ тва целия форум го подминава кат насрано дете. Само кат ме види майка му ше иска да я пора и синджира ше скъса.

п.п. тоя дали има майка и баща?!
    поне моите снимки не са в поза тип казанлъшки педал очите ми са изцъклени понеже преди малко свърших в майка ти мноо комплекси имам ти ко знаиш бухал маика ми и баща ми са твоите , те ме осиновиха понеже не искат да имат за син педал , и избраха мен

Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    другото нещо което не си се сетил понеже си олигофрен е дали не е възможно нарочно да са ти казали подвеждащи факти за мен за да мога да ти излющя главата Просто да размислиш
    Друсан кибап, Яла ли си ма?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си