- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Носферату не, че нещо, но даже не си ме виждал и твърдиш, че ЩЕ можеш да ме набиеш, брех, че смелчага...
Тръгнал виждате ли, носферату да се доказва в тийнпроблема, какъв мъж е, ма в живота путьо и половина.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
я кажи що така си сложил пръста на устата на снимката титая хомо-стойка кво тряя да навежда на мисълта че смучеш пръсти ли
а други раоти смучиш ли
![]()
![]()
виждал съм ти снимките виждам ти начина на разсъждение , дори и да не ги знаех тея неща пак щях да съм сигурен че ще паднеш на земятамомче срещата с теб ще е около 2 секунди
такива като теб биех като бях 14 годишен
за разлика от тебе самочувствието ми има покритие
ако махнем приятелката ти от уравнението ти , оставаш бахти голия угризан кочан
добре че е тя да те успокоява как нямало съм да те набия
после в болницата ще те успокоява ли отново
![]()
разкарай се разговор в който нямаш касателство педерунгел гнусенкато ти видях снимките и се погнусих няма да ти отговарям даже толкос си тъп еби си маиката хомяк
![]()
^EHUEHUEXHAHXHHAa slaboumen tard,izmisli neshto sam po-originalno. Sadna li a? Svurshiha ti dumite. Kenef
знаеш ли кво се сетих , оскубан гълъбискаш ли да направя така че да ти вземат пистолета
![]()
мислиш че майка ти като е в мвр тва ще проработи
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Давай, да дойдат да го вземат, ма моля те.. ;с
Те ще те послушат теб и е така без причина ще ми вземат напълно законния пистолет..Йей.. ти не се филмираш, не..
Виртуалния бияч. Скрий се моля те Лю Кенг, тука не е мортал комбат.
Dr. Gregory House
XAXAXAXAXAAXAXAAAXAAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAAXAXAXA A!!!!! CHESTNO! TOQ NOSFERATY E ADSKI TUPO KOPELE!
по добре си го оставяй вкъщи като ходиш по морето , ако се засечем и го носиш , след тва ще останеш без негои без много други работи
запомни кво съм ти обещал
![]()
Moar филми, плийс, забавно ми е..
![]()
Dr. Gregory House
A ако го донеса в Бургас, най-много да ти го опра в челото и да те гледам как хленчиш и квичиш, путьо.
Dr. Gregory House
на всеки му е забавно когато стои на компаи всеки има планове преди да го ударят в муцуната
![]()
я кажи да остане в архива и да прочетат всички , ако ме видиш ква щи е реакциятаще ме познаеш ли отдалеч и как ще постъпиш
обикновено това което чувам е "братле ама всичко беше просто шега нали не го взе навътре " , после има извиняване и т.н.
ти така ли ще направиш
![]()
![]()
откога те каня официално да дойдешот миналата година
надъхваш се псичихески и си търсиш ташаците 5 месеца ли
![]()
вземи си и пистолета да ми го опреш в челото , може да вземеш и твои приятелчета даже![]()
Dr. Gregory House