.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.

Здравейте! Аз съм предпоследна година ученик, в една гимназия, скоро навърших 18. И от скоро си имам нова приятелка, няма и месец, откакто ходим. С нея отдавна се харесваме, но от скоро ни се получи, само че аз вече не съм съвсем убеден, че тя продължава да ме харесва. И причината е, че в понеделник един от нейния клас ме наби и то пред нея, а най-лошото е, че се разплаках . Вече втори ден не съм на училище, не че съм нещо много зле, само окото ми е синьо, но от срам най-вече, си взех болничен, малко да ми помине, но в петък съм на училище пак. Тя е в същата гимназия, но е на 16, с две години е по-малка от мен.
    Отидохме след часовете в едно заведение, до училище, аз, тя, една нейна съученичка и една моя съученичка, тя ми е нещо, като най-добра приятелка, с нея много се имаме и сме били съученици цял живот- от първи клас в едно училище, после и в гимназията пак в един клас. Там имаше и други от класа и, както и въпросното момче, той определено много я харесва и го е яд, че тя ходи с мен, от нея го знам. От известно време се заяжда с мен и се опитва да ме предизвиква, но гледам да не му обръщам внимание, понеже юмручните схватки по принцип не са ми стихията, никога не съм умеел да се бия и съм със слабо телосложение, а тоя си е побойник, агресивен е и си знам, че може да ме набие, нищо, че е по-малък от мен. Аз съм си от тия по-тихите и скромни момчета, не се надувам и не се правя на голяма работа, от тия съм, които са с отлични оценки и примерно поведение, а той е в противоположната категория. Но стана в понеделник така, че тоя направо прекали с арогантно поведение към мен и чашата преля, а и пред нея не исках да се показвам, като страхливец и му се опълчих, но за жалост доста сгреших. Така ме ступа, че и до сега се чудя с какъв акъл го направих, като си знам, че не мога да се бия. Още в заведението ни се засякоха погледите и той ми подвикна : „К’во ме гледаш бе, мухал?”…нещо от сорта беше, казах му „Имам очи, гледам…”, пак нещо ми отвърна от сорта на „Гледай да не ти ги затворя след малко”, тия с които беше се разсмяха нещо подигравателно, и това беше, не се заяждах изобщо, той се надяваше на това, но си замълчах. Но като тръгнахме да си ходим и той излезе след нас и започна да се заяжда отново с мене: „Аре бе, мъжкарче ли си? Нещо на въпреки ли ми приказваш? Путьо….” Някакви такива и застана пред мен, препречвайки ми пътя с лице почти до моето. Момичетата започнаха да го успокояват, аз също се опитах, да си призная, се поуплаших не малко, понеже го виждам колко е настръхнал, но не исках да се показвам, като страхливец. А той определено си искаше да ме предизвика, обидите и препречването на пътя продължиха, блъсна ме след малко, аз също го блъснах и за нещастие той само това чакаше. Удари ме с юмрук в лицето и ме изпрати на земята и продължи с обидите „Путьо…нещастник” и неща от сорта. Аз се изправих, но бях доста зашеметен и докато се усетя и пак юмрук в лицето, аз пак на земята и така ме заболя втория удар, че си дадох отбой отвсякъде и започнах да се извинявам и да му казвам да престане „съжалявам….престани…сти га…” някакви такива, вече хич не желаех да се правя на мъж. Момичетата се опитваха да го спрат, а аз пък не исках повече да се изправям, но ме сграбчи за сакото и се опита той да ме изправи, с обиди като ”ставай бе путьо” но като не успя и ми стовари още два юмрука в лицето, докато бях на земята….. тотално рухнах и най-гадното, че така ме заболя, че не се сдържах и се разревах. А тоя такива подигравки започна да сипе отгоре ми, а и ме изрита, докато го правеше((. Някакви хора се намесиха в тоя момент, понеже си беше на тротоара, оживено беше и добре, че се намесиха, че не знам до къде щеше да се стигне. И така….стига подробности, тръгнахме си, аз с подуващо се и посиняващо око, с кървяща уста, унижен до безкрайност, такова унижение изпитах, че изразът „потъвам в земята от срам” бледнее. Момичетата все ме питаха „добре ли си, как си, успокой се…..”, даваха ми кърпички да си попивам кървящата уста, но забелязах в очите на приятелката ми, освен съжаление и умиление, някакво неодобрение на поведението ми, как да го опиша……нещо като критика на това, което видя….все пак, не само, че ме набива по-малък от мен и съм безпомощен пред него, ами и се разревавам на всичкото отгоре ((( Не знам, може и да си го втълпявам, но си мисля, че усетих такива нюанси на настроение и отношение в погледа и ((
    Много ми е кофти от тогава, вчера до вкъщи дойде след училище, да се видим, не забелязах повече такова нещо в очите и, но тогава мисля, че го видях това отношение, което описах. Уж всичко е наред в момента, аз и се обяснявах и изразих извинение и съжаление, че така се разревах, казва, че нямало проблем „всичко е наред, не се притеснявай” казва, но все пак……мисля си, че може да ме зареже заради това (
    Дайте ми някакви съвети как бих могъл да си върна самочувствието и увереността, направо са смачкани в момента, а тя си струва, голяма е сладурана, мила е, красива и умничка, не искам да я загубя заради тази излагация.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Еми...
    http://www.safari.bg/product/category/b/bg/162 - С един удар ще го заболи повече от колкото тебе те е ударил 4 пъти
    http://shop.mela99.com/browse/produc...Kod+:+01052029 - Един ритник и остава стерилен за цял живот ...

Аз друг начин не виждам...

Ако не това ... поне се опитай да разговаряш с тоя нещастник , колкото и да те обиждата обясни му как стоят неща и спри да му обръщаш внимание

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Не че нещо, но с този ник не мога да те приема на сериозно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мога да ти кажа да не се притесняваш от приятелката си, защото изглежда наистина свястна. Въпреки всичко не я е срам и идва дори да те види. Това, което си видял в очите й, не е срам, а по-скоро разочарована, че си отишъл на нивото на онова келешче, а доста жени побоя ги отблъсква, но точно ей такива путьовци (да, той е путьото в случая, не ти) се мислят за мъжкари като се пенят пред момичетата и ходят да бият. Направи ми впечатление, че той не е бил сам, което ме навежда до мисълта, че когато е в своят кръг и се прави на queen B, но ако го хванеш сам може и да насере гащите. Точно ей тоя техният набор са доста дразнещи, правят се на доста големите, а са още посерковци. Само ще ти кажа, че един ден ти ще си издигнат в обществото, а този може само да ти бърше обувките, защото даже и в Макдоналдс няма да го приемат, засега е "cool", ама след известно време ще чисти на хората обувките по улиците, точно затова повечето "побойници" (които се правят само, а по акъл никви ги няма) след време за нищо не са и момичетата спират да се впечатляват от маймунските им игри и се впечатляват в типове като теб, защото един ден ще си достатъчно умен да изградиш семейството й с всичко нужно, а лапето ще се чуди как да изгради покрив над своята глава първо.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    от тия съм, които са с примерно поведение

чашата преля, и му се опълчих - „Имам очи, гледам…”

ме сграбчи за сакото

Грешката ти е била, че си се държал като путка. Така или иначе вече ти е бил вързан боят - да го беше ударил, ритнал...Не да му се извиняваш и молиш.
    Приятелката ти не е разочарована, че са те набили, а че не си се защитил.

На такива години си, че случилото се е напълно нормално. Всички сме яли един голям хубав, унизителен бой в гимназията. Или поне всички нормални хора.

Тъпото е че не си отвърнал...Ако е нормален софийски дришльо, не някой с връзки от гетата, мафиите и т.н. чакаш да се възстановиш и...Хващаш го някоя вечер сам с един електрошок, поваляш го и го правиш на пастет. Ще кажеш после на приятелката си "аз не съм такъв, че да правя циркове пред хората, селско ми е, всичко се решава насаме, очи в очи"...

Ако не...Ми...Ще са научиш да живееш с това.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    в тая държава си има закони възползвай се от тях и ония ще съжаляват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    набий го пред блока с бокса и ботушките ве майна
    счупи му гръбнака и му изкърти зъбите, остави го с 1 вежда ве

Голям фен Аватара на toad
    И да се оплачеш на учител, директор или полицай нищо няма да последва. Най-много среща с училищен психолог и родител, ще те хейтне още повече и може да изядеш още един бой. Ако излезеш на раунд 2 ще си изядеш отново боя. Няма какво да направиш. Има вероятност мацката да те зареже, но ако наистина е свестно момиче, както казваш ще стои зад теб при всички положения. Мисля че и е било пределно ясно, че не си стрийт файтър преди да тръгнете. Като отидеш на даскало гледай да се правиш, че нищо не е станало.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Леко си се разминал, можеха и да те наебат пред нея, тогава вече щеше да имаш причина да се оплакваш.

Не се отчайвай и аз имах подобен проблем. В 3 и 4 клас като бях всички ме биеха, викаха ме че съм слаб и страхлив. НЕ СИ СЛАБАК, просто си от онея момчета които искат не с бой да става всичко, точно като мен. Особено имаше едно момче което много ме биеше. Обаче знаеш ли какво направих тогава ? Ето това http://dreamland-bg.com/index.php?topic=510.0. Порови се там и трябва да намериш едно заглавие ,, КАК ДА СПРЕ НЯКОЙ ДА ВИ ДОСАЖДА''. Направи го и сподели с нас.
    Последно редактирано от Lighting : 02-20-2014 на 19:14

Казваш, че, като сте тръгнали да си ходите е станал боя. Значи си бил още в заведението, защото там е можело и да използваш един стол и с него да почнеш да се защитаваш и да се биеш. Това, че си слаботелесен няма значение. По-важното е да знаеш техники за самозащита. Има ги много в каратето. Запиши се да тренираш карате или бокс. Друго нещо е, че можеш и да го съдиш. Но му го върни. Свлечи на земята. Трябва да му го върнеш за да не си губиш уважението. Приятелката ти иска да можеш да я защитиш. Това е в природата на жените. Търсят мъже дето могат да ги защитят и да се грижат за тях. Можеш и нож да вземеш с теб и да го размахаш и да кажеш с мен ли мислите да се подигравате. Ако възнамерявате ще ви сритам. Винаги носи нещо с теб за защита. Може и да е и лютив спрей. Тренирай карате или друго бойно изкуство и следващият път ще успееш.

Голям фен Аватара на toad
    Да го съди ? Нали знаеш, че онзи е непълнолетен, а нашият герой няма дори средна телесна повреда (разбирай нищо счупено). Следователно - нищо.

Айде , отивам да зяпам Лудогорец

Мега фен
    я се успокойте малко

Момчето си обясни, че не му е присъщо да налита на бой.
    Да си вади медицинското и да отива в РПУ-то, а оттам с ксерокопие на жалбата и родител директно при директорката. Пък ако му се размине на този и до регионалния инспекторат може да се разходи.
    Пък след това ако хване да ти спива пак по този начин - пак не оставаш длъжен - сигурно ще изядеш боя повторно, но този ще хвъркне с присъда => 5г. забрана за университет (ако не греша) и съсипан живот. Ти си решаваш. Един познат така изгоря - бяха налетяли на един от квартала им - дори не го бяха били, просто го свалили на земята и му сритали багажа.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    я се успокойте малко

Момчето си обясни, че не му е присъщо да налита на бой.
    Да си вади медицинското и да отива в РПУ-то, а оттам с ксерокопие на жалбата и родител директно при директорката. Пък ако му се размине на този и до регионалния инспекторат може да се разходи.
    Пък след това ако хване да ти спива пак по този начин - пак не оставаш длъжен - сигурно ще изядеш боя повторно, но този ще хвъркне с присъда => 5г. забрана за университет (ако не греша) и съсипан живот. Ти си решаваш. Един познат така изгоря - бяха налетяли на един от квартала им - дори не го бяха били, просто го свалили на земята и му сритали багажа.
    Брей значи имало смисъл в това че като искам да спипам някой гледам да е на място без камери и публика.

Мега фен Аватара на RagioL
    Брат ти си слабак.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Това е, пич, жената иска сигурност, а как се е почувствала тя с теб, като те е бил някъв помалък?
    И то те е бил честно, ти си си виновен, че нямаш смелост да го треснеш първи.
    С разправии по полиция и директор, е да, ще го изгонят, но ти ще си останеш путка. Днеска плачеш и искаш кърпичка от гаджето си, утре от полицая. Научи се да се изправяш пред проблемите се, имаш топки, а не клитор.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Това е, пич, жената иска сигурност, а как се е почувствала тя с теб, като те е бил някъв помалък?
    И то те е бил честно, ти си си виновен, че нямаш смелост да го треснеш първи.
    С разправии по полиция и директор, е да, ще го изгонят, но ти ще си останеш путка. Днеска плачеш и искаш кърпичка от гаджето си, утре от полицая. Научи се да се изправяш пред проблемите се, имаш топки, а не клитор.
    Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
    Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 16:39

Мега фен Аватара на an7raks
    Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
    Не искаш да му размажеш мутрата, не искаш да го изключат=>искаш да продължи с тормоза... Мдаа... путка си...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не искаш да му размажеш мутрата, не искаш да го изключат=>искаш да продължи с тормоза... Мдаа... путка си...
    Изобщо не си прав - не искам да продължи с тормоза, нито пък съм това, което ме наричаш. Казах вече, че ако пак ми посегне, ще се постарая да си получи заслуженото.
    Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 17:52

Изобщо не си прав - не искам да продължи с тормоза, нито пък съм това, което ме наричаш. Казах вече, че ако пак ми посегне, ще се постарая да си получи заслуженото.
    Е, щом не искаш да продължи, що не направи всичко възможно, поне за да го изключат от училище? И как ще се постараеш? Ще му кажеш, че ще извикаш мама? Или ще го съдиш?

Голям фен Аватара на sneering
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят
    Хахаха, ти между това да се защитаваш и това да малтретираш правиш ли разлика? Щото съм убеден, че не се брои за малтретиране това да приспиш някой, който те е ударил или ще те удари след 1 секунда. Също съм убеден, че ако беше момиче, нямаше да искаш приятелят ти да не е в състояние да те защити...

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението

Ужасно съгласен съм с теб.

Супер фен Аватара на tireheb
    е браво бате, разревал се
    ся ако види че и в тийнпроблем пускаш тема..

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    е браво бате, разревал се
    ся ако види че и в тийнпроблем пускаш тема..
    Кой ако види, приятелката ми, или той? Какво тя ако види? Аз вече сигурно 100 пъти съм и казал и със си признал, че много ме е срам от случилото се, тя казва, че няма проблеми, доста мило и с рабиране се отнесе, дори вече съм доста по-спокоен и мисля, че няма да ме зареже, заради случката, макар, че може и да го направи, просто мило и с разбиране да се държи, но да си реши, че не иска повече да е с мен.....дано не е така, де, но всичко е възможно.
    А пък тоя ако види и какво???...... смятам, че му стана ясно да не се закача повече с мен....пък и едва ли ще види....знам ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си