Цитирай Първоначално написано от Toshe_away Виж мнението
Хахаха аз съм тоя дето го преби тоя мухльо тука с темичката . Здрасти балък гледам темичка си отворил путьо. Един приятел ми каза че видял тая тема тука и си викам че не е нашта случка ама като прочетох и гаранция че си ти путьо смачкан. Реших да се регна да драсна някой ред. Хахахах балък смотан хубаво си казал че се разплака ама що не каза че като момиче рева и пищя и що не каза че се опика целия. Хахахаха верно ви казвам че тоя путю се опика хахаххахахаа….. Не я зная Рая кво вижда в тоя женчо то само като го видиш как се облича и ти идва да му фраснеш един само заради дрехите все някви официални носи тъпото зубарче. Ама вече ми трепери като ме види, казал съм му като ме види в даскало и да обръща на обратно че да не го засичам пред погледа си че не отговарям и тоя ако знайте как изпълнява Хахахаххааа….като ме види и се омита на мига като путчица верно ви казвам.
Ей зубър лигав нещо гледам други мерки ще вземаш….наш кви мерки ше ти дам вее тоя дет те е бил де да го знам къв е, не съм го карал аз ясно ли ти е и на директорката го казах, аз за кво да карам някой да тебие кат си ми на един шамар веее путко смешна. Тоя те е набил щот те е видял ква си путка смешна за това аз кво общо имам. Тука някви съвети за ножове и боксове ти дават аре давай да те видим хващай бокса и идвай ама нали знаеш че пак ще се опикаеш за това не смееш лайнце такова
Носферату номер 2, същия олигофренясъл комплексар...