- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 16:39