.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
    Не искаш да му размажеш мутрата, не искаш да го изключат=>искаш да продължи с тормоза... Мдаа... путка си...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не искаш да му размажеш мутрата, не искаш да го изключат=>искаш да продължи с тормоза... Мдаа... путка си...
    Изобщо не си прав - не искам да продължи с тормоза, нито пък съм това, което ме наричаш. Казах вече, че ако пак ми посегне, ще се постарая да си получи заслуженото.
    Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 17:52

Изобщо не си прав - не искам да продължи с тормоза, нито пък съм това, което ме наричаш. Казах вече, че ако пак ми посегне, ще се постарая да си получи заслуженото.
    Е, щом не искаш да продължи, що не направи всичко възможно, поне за да го изключат от училище? И как ще се постараеш? Ще му кажеш, че ще извикаш мама? Или ще го съдиш?

Е, щом не искаш да продължи, що не направи всичко възможно, поне за да го изключат от училище? И как ще се постараеш? Ще му кажеш, че ще извикаш мама? Или ще го съдиш?
    Ами помисли малко!!! Това, че не настоявах да го изключат и не съм се жалвал в полицията, примерно, може да му подейства възпитателно и поучително, да кажем. Той все още е келеш, не, че аз съм голям и зрял, не казвам това, но все пак съм по-зрял от него и примерно, това, че на злината му, отвръщам с добрина, или поне не със злина, и ако той има някакви качества, за да оцени това, би могъл да си даде сметка, че не трябва да се решават нещата с юмруци, че е постъпил хлапашки и примерно да не повтаря такива действия за напред. Пак казвам, стига да има нужните качества, за да оцени това, че не държа да постъпвам лошо с него, така, както той постъпи с мен. Ако не - еми казах, ще се погрижа да бъде изключен, и до полиция ще се стигне и така..... А и ако не му дам шанс да си прецени грешката, какво би станало? Да кажем, го бяха изключили, заради побоя, еми тогава гаранция, че ще се озлоби, ще ме мрази, дори повече и като вече е изключен, ще реши, че няма какво да губи и примерно ще мисли за отмъщение по един или друг начин. А аз искам само да не се закача повече с мен и да си ме остави да бъда с момичето, което харесвам и с което ходя, което и той харесва също, но все пак тя е избрала да бъде с мен. По-добре е на лошото първо да отвърнеш с добро, а ако не помага, тогава вече други мерки да се вземат.

Ами помисли малко!!! Това, че не настоявах да го изключат и не съм се жалвал в полицията, примерно, може да му подейства възпитателно и поучително, да кажем. Той все още е келеш, не, че аз съм голям и зрял, не казвам това, но все пак съм по-зрял от него и примерно, това, че на злината му, отвръщам с добрина, или поне не със злина, и ако той има някакви качества, за да оцени това, би могъл да си даде сметка, че не трябва да се решават нещата с юмруци, че е постъпил хлапашки и примерно да не повтаря такива действия за напред. Пак казвам, стига да има нужните качества, за да оцени това, че не държа да постъпвам лошо с него, така, както той постъпи с мен. Ако не - еми казах, ще се погрижа да бъде изключен, и до полиция ще се стигне и така..... А и ако не му дам шанс да си прецени грешката, какво би станало? Да кажем, го бяха изключили, заради побоя, еми тогава гаранция, че ще се озлоби, ще ме мрази, дори повече и като вече е изключен, ще реши, че няма какво да губи и примерно ще мисли за отмъщение по един или друг начин. А аз искам само да не се закача повече с мен и да си ме остави да бъда с момичето, което харесвам и с което ходя, което и той харесва също, но все пак тя е избрала да бъде с мен. По-добре е на лошото първо да отвърнеш с добро, а ако не помага, тогава вече други мерки да се вземат.
    Я ти помисли малко!!! Та ти си му лазил в краката, човече! Лазил си и си се молил за милост! Какъв урок ще си вземе от теб точно?! Би си взел урок, ако му беше смлял мутрата до неузнаваемост и щеше да има едно на ум другия път, когато се ебава с по-тихите.

Я ти помисли малко!!! Та ти си му лазил в краката, човече! Лазил си и си се молил за милост! Какъв урок ще си вземе от теб точно?! Би си взел урок, ако му беше смлял мутрата до неузнаваемост и щеше да има едно на ум другия път, когато се ебава с по-тихите.
    Добре де, нали обясних, че е доста по-силен от мен, как да му смеля мутрата? А и удря доста силно, приказваш ми и ме упрекваш, но като нищо и тебе сигурно ще те набие без проблеми. И не съм говорил за урок по бой, че трябва да си вземе от мен, за съвсем друго говорех, урок по човещина примерно, да го наречем, има хора, които могат да оценяват това, явно не си от тях, явно само юмруците оценяваш, но пък не е изключено той да го оцени. Нали казах, какво невинно ангелче изглеждаше днес в директорския кабинет и със засрамените му и изчервени от неудобство родители.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Нали казах, какво невинно ангелче изглеждаше днес в директорския кабинет и със засрамените му и изчервени от неудобство родители.
    Не злорадствай много , много защото точно на такива ангелчета бързо им се разминава и историята почва на ново

Добре де, нали обясних, че е доста по-силен от мен, как да му смеля мутрата? А и удря доста силно, приказваш ми и ме упрекваш, но като нищо и тебе сигурно ще те набие без проблеми.
    Ади да пробваме ...Проблема не е до смилането на мутри , самия ти си без самочувствие , a тея чакали такива търсят... много малко са хората който ще се зарадват на една хубава приказка...

А ако проблема е че ти не удряш силно , има си принадлежности за тея работи
    Последно редактирано от Didko_Beats : 02-21-2014 на 19:40

Добре де, нали обясних, че е доста по-силен от мен, как да му смеля мутрата? А и удря доста силно, приказваш ми и ме упрекваш, но като нищо и тебе сигурно ще те набие без проблеми. И не съм говорил за урок по бой, че трябва да си вземе от мен, за съвсем друго говорех, урок по човещина примерно, да го наречем, има хора, които могат да оценяват това, явно не си от тях, явно само юмруците оценяваш, но пък не е изключено той да го оцени. Нали казах, какво невинно ангелче изглеждаше днес в директорския кабинет и със засрамените му и изчервени от неудобство родители.
    Да, може и мен да ме набие, ама минимум носа му щеше да е като майска роза, пък ко ще и да ми е начупил ребрата после... Няма да коментирам лазенето и молитвите...
    А и друго има... Щом ти е ясно, че не можеш да се биеш и те е страх, не се правиш на мъж, а правиш така, че да избегнеш боя. Като си тръгнал да се отваряш, бъди готов за бой, не да му цитираш "Моята молитва"...
    Последно редактирано от an7raks : 02-21-2014 на 19:46

Голям фен Аватара на sneering
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят
    Хахаха, ти между това да се защитаваш и това да малтретираш правиш ли разлика? Щото съм убеден, че не се брои за малтретиране това да приспиш някой, който те е ударил или ще те удари след 1 секунда. Също съм убеден, че ако беше момиче, нямаше да искаш приятелят ти да не е в състояние да те защити...

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението

Ужасно съгласен съм с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си