- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Ами помисли малко!!! Това, че не настоявах да го изключат и не съм се жалвал в полицията, примерно, може да му подейства възпитателно и поучително, да кажем. Той все още е келеш, не, че аз съм голям и зрял, не казвам това, но все пак съм по-зрял от него и примерно, това, че на злината му, отвръщам с добрина, или поне не със злина, и ако той има някакви качества, за да оцени това, би могъл да си даде сметка, че не трябва да се решават нещата с юмруци, че е постъпил хлапашки и примерно да не повтаря такива действия за напред. Пак казвам, стига да има нужните качества, за да оцени това, че не държа да постъпвам лошо с него, така, както той постъпи с мен. Ако не - еми казах, ще се погрижа да бъде изключен, и до полиция ще се стигне и така..... А и ако не му дам шанс да си прецени грешката, какво би станало? Да кажем, го бяха изключили, заради побоя, еми тогава гаранция, че ще се озлоби, ще ме мрази, дори повече и като вече е изключен, ще реши, че няма какво да губи и примерно ще мисли за отмъщение по един или друг начин. А аз искам само да не се закача повече с мен и да си ме остави да бъда с момичето, което харесвам и с което ходя, което и той харесва също, но все пак тя е избрала да бъде с мен. По-добре е на лошото първо да отвърнеш с добро, а ако не помага, тогава вече други мерки да се вземат.