.
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tactical Виж мнението
    нормално поведение от нейна страна не я обвинявай не е тя виновна

усетила е че вече си бета , не можеш да се грижиш сам за себе си а какво остава за нея , в напечена ситуация ти няма да можеш да я защитиш а ще се гипсираш и прочее

нищо не можеш да направиш неизбежно е при вас нещата да умекнат , варианта ти е да си намериш нова да започнеш на чисто и да вземеш да поспреш с плакането , тва е за момичетата
    Именно.
    Не мога да си кривя душата. Някъв дребен пикльо, дето я е правил сефтето, я не, да дойде да ми набие приятеля, който да му лази в краката и да му се моли... ще съм безкрайно разочарована. Това, че си с примерно поведение, съвсем не пречи да имаш някакви съвсееем основни познания като как се удря прав десен. Момче да не може да отвърне на удар ми е безкрайно странно, все едно жена да не може да си сложи спиралата. Не казвам да си побойник и да скачаш, ама поне да можеш да отвърнеш. Може да ми е примитивно мнението, да, мъжете не са мъже, щото са пещерняци без грам мозък и с големи мускули, ама си е моето мнение.

Всички сме яли един голям хубав, унизителен бой в гимназията. Или поне всички нормални хора.
    Всички? Момчетата може би.
    Момиче да се бие е една от най-смешните, унизителни, малоумни гледки на тоя свят. И със сигурност не е "нормално". И го казвам като човек с изключително много конфликти в гимназиалните си години, не е като да съм била мишчица и да съм си траела в ъгъла.

Авторе,
    ако си мислиш, че си зрял, защото на злината отвръщаш с добрина - в грешка си. Това е глупост. В зависимост от ситуацията, една сурова реплика, един бой или едно подминаване с ясно чувство на превъзходство могат да са по-добри, няма как да дам универсално решение на всеки конфликт, но във всички случаи е малоумно да отвръщаш на злината с добро. Това не ти е библията.
    Добре си направил обаче, че не си настоял да го изключат. Дано мухльото си вземе поука от това. Оттук нататък ти препоръчвам да си гледаш приятелката, а междувременно да не се смяташ за много зрял и изтънчен, а да се погрижиш да не попаднеш в ситуация, в която дори да не можеш да отвърнеш на удар. Утре ако стане проблем на улицата, това момиче ще очаква да я защитиш, не го забравяй.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-21-2014 на 18:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си