.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Момче вземи се стегни и бъди мъж. Има ситуации в , които е жалко да си добър и смирен.
    Лично за мен самият факт,че си молил и плакал говори лошо за теб. Не толкова ,че си ял бой.
    Ако съм на мястото на гаджето ти бих се срамува ,че приятелят ми няма топки да отвърне ,а се излага .

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Момче вземи се стегни и бъди мъж. Има ситуации в , които е жалко да си добър и смирен.
    Лично за мен самият факт,че си молил и плакал говори лошо за теб. Не толкова ,че си ял бой.
    Ако съм на мястото на гаджето ти бих се срамува ,че приятелят ми няма топки да отвърне ,а се излага .
    wut?!
    той се е молил?!
    е това е вече прекалено - да се молиш и да плачеш, не си на 10

Добре, когато те бие някой доста по-способен от теб да се бие, от къде да ги извадиш тия топки, ми кажи? То е лесно да се каже, но, ако те заудря някой така, както мене ме заудря, ще си промениш мнението.

Разбери, че момчето преди това не се е било. Няма опит в боя и е нормално така да стане. Следващият път ще се подобри и накрая ще ги бие наред. Трябва негов познат да го научи или да изучава боен спорт и ще може да се защитава. И аз мисля, че е трябвало да настоява другото момче да бъде изключено, защото предупреждението за мен не е наказание. А това безпричинно да се бият слаби хора от по-силни показва колко са страхливи силните. Защо този силния бияч не нападне силен като него. Защото е страхлив и знае, че, като нападне слаб ще победи и няма как да загуби.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от stefan99s Виж мнението
    Разбери, че момчето преди това не се е било. Няма опит в боя и е нормално така да стане. Следващият път ще се подобри и накрая ще ги бие наред.
    По твоята логика , ако човек бъде пребит 50 пъти ... ще стане 50 пъти по-добър ?

Начи зубарите ще ни млатят до неузнаваемост

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Начи зубарите ще ни млатят до неузнаваемост

това ми напомня за http://www.youtube.com/watch?v=VaFBWN7mom4

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    това ми напомня за http://www.youtube.com/watch?v=VaFBWN7mom4
    Хи-хи-хи.....беше забавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове