.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, може и мен да ме набие, ама минимум носа му щеше да е като майска роза, пък ко ще и да ми е начупил ребрата после... Няма да коментирам лазенето и молитвите...
    А и друго има... Щом ти е ясно, че не можеш да се биеш и те е страх, не се правиш на мъж, а правиш така, че да избегнеш боя. Като си тръгнал да се отваряш, бъди готов за бой, не да му цитираш "Моята молитва"...
    А бе чак лазене и молитви....малко изопачаваш, вярно че си ме наби и не успях нищо да направя, но пък чак лазене....още малко ще кажеш, че и съм му близал обувките...не е така. А и къде изобщо видя, че съм се правил на мъж и да съм се отварял, изобщо не съм се отварял, той търсеше конфликта, не аз, той се отваряше.....да и да добавя, че си казах, че си се уплаших, признах го, тоест не исках да се бия, казах, че си ми беше наясно, че той може да ме набие и не съм искал аз боя, не е било аз да се правя на отворен и да са ме набили за което, да съм си получил заслуженото....той се правеше на отворен и си ме и наби де, така е, но не си прав, че съм си го търсил.
    Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 20:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си