Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Кво да обяснявам , бе ? Ти осъзнаваш ли к'ви глупости пишете ?

Оня го бие с юмруци, вие му наливате акъл с ножове и боксове да налита ? Вас ясно ли ви е въобще к'ва случка ще му се случи после ? В няк'ъв измислен свят си живеете, честно. Въобще ме мързи да ти обяснявам какво е неизбежна самоотбрана и как е дефинирана в НК.
Съвсем настрана че в даскало ако го хванат директно хвръква.

Има си закони в тая държава, те ги прикоткват най-долно леке да става. Евала. Ходи после реви по темите в Политика к'ъв ни бил народът. Мършляк
Не, не, ти явно си в някакъв измислен свят... В тоя тукашния свят това да извадиш нож, бокс, бухалка, пистолет, ядрена ракета, след като са те нападнали, се брои за самозащита. Друг е въпросът, че според измислените ни закони нямаш право да се браниш с оръжие, освен, ако нападателят ти няма такова... Ама нали се сещаш, че няма много да се замисля какво ще направя на нападателя си, след като той ме е нападнал пръв, а ще гледам да го разкарам от себе си по всякакъв начин, пък ако ще и да го убия. Не съм го съветвал да ходи да си отмъщава с оръжие, а при следващ такъв случай да се защити. Ама нека го съди, щом иска... Абсолютно нищо няма да постигне... Нападателят е непълнолетен, сигурно е изтървал срока за медицинско, свидетелите ще се изпокрият в миша дупка и нищо няма да кажат... На следващият ден пак ще яде тупаници... В моето училище имахме едно момче, което преди време беше убило съученик в уличен бой... Съдиха го, но до миналата година/тогава завърши/ си правеше каквото иска в училище... Постоянно се ебаваше с хората и налиташе на бой без изобщо да се замисли.
Та, както казах, обяснявай ги на дедовия...