.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не винаги чифт ташаци те правят мъж...
    Ти сигурно имаш само тях. А и ако няма да помагаш на момчето по-добре не пише, въпреки че той сам трябва да вземе решение

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Ти сигурно имаш само тях. А и ако няма да помагаш на момчето по-добре не пише, въпреки че той сам трябва да вземе решение
    Имам си И тях...
    Аз му казах какво ще го спаси, а ти предлагаш магии...

Да знам какво предложи - да го набие с електошока.
    Човече нали знаеш че може да го осъдят за такава глупост. Пък момчето 100 пъти повтори, че неможе и не иска да се бие. А дори да успее да каже на директор или някой друг, след време пак ще му се появят хулигани и пак ще го млатят. И така в един омагьосан кръг - няма да има мир. Нали ме разбираш за какво говоря?

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Да знам какво предложи - да го набие с електошока.
    Човече нали знаеш че може да го осъдят за такава глупост. Пък момчето 100 пъти повтори, че неможе и не иска да се бие. А дори да успее да каже на директор или някой друг, след време пак ще му се появят хулигани и пак ще го млатят. И така в един омагьосан кръг - няма да има мир. Нали ме разбираш за какво говоря?
    Доста си прав, хулигани винаги има и винаги ще има. Но забелязвам, че са доста повече точно в детските години. В смисъл, като бях по-малък, доста повече момчета бяха хулигани и с порастването се очовековечават и престават да са такива. В, вярно, че има и 40 и 50 годишни хулигани, хора, които цял живот са такива, но съм прав до голяма степен. Иначе за тези магии, не знам какво да ти кажа.....благодаря ти за съвета, оценявам високо, че искаш да ми помогнеш, повярвай ми твоите съвети и споделяния не ги омаловажавам, просто някак си.....и аз не знам. Поне оценявам, че не искаш да ме убиждаш, а искаш да ми помогнеш, благодаря.

Имам си И тях...
    Аз му казах какво ще го спаси, а ти предлагаш магии...
    Така, от всичко, което каза, кое да избера? Да го заколя, да го застрелям ли, да го смеля с бухалка или бокс, ток ли да му пусна????? Не разбра ли, че тези неща не са за мен, АЗ НЕ ПРАВЯ ТАКИВА НЕЩА!!!!!!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Така, от всичко, което каза, кое да избера? Да го заколя, да го застрелям ли, да го смеля с бухалка или бокс, ток ли да му пусна?????
    Да си носиш тубичка лубрикант в задния джоб...

Браво! Много оригинално, как го измисли?

Направо да си носи къртечницата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си