- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Ей авторе послушай Lighting магийте помагат изключително много, но трябва да знаеш как да ги направиш. Иска се много труд и много усилия. Но дори да я направиш някоя може и да няма ефект, защото незнаеш основните неща за една магия.
Еми виж, не продължават всички, продължават само хулиганите, а те са си такива. Има хора, които изобщо не биха те закачали и не защото не могат, а защото не са такива просто. А както има и такива, които, ако те ступат веднъж и не те закачат повече, взели са си своето, така да се каже. Само някакви малоумни хулигани продължават, както казваш, но те не са кой знае колко много и тях и да ги биеш, те пак ще са си такива. Ей такъв, като него, ако го пребиеш и няма да се кротне, ами и той ще извика някой да те пребие тебе, после ти пак и какво???? До кога ще продължи? Докато някой наистина не пострада сериозно, да бъде осакатен, или пък убит. Не е да е нямало такива случаи по нашите училища, припомнете си ги. Едно момче остана, доколкото си спомням без бъбрек, мисля, че беше, точно от някакъв такъв по-малък от него, с който или с чиито приятели предишни дни е имало някакви спречквания, доколкото помня. Това ли трябва да се случи??? Честно казано, предпочитам да си трая, отколкото да остана без бъбрек.