.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Виж моето ако някой почне да те бие просто му избягай. За какво да се биеш след като знаеш че ще бъдеш съсипан. ПРОСТО БЯГАЙ И ТОЛКОЗ. Знам че си мислиш, че другите ще те сметнат за глупак и слабак, но какво от това. Нали ще се върнеш цял. A пък за какво да те обиждам, нали аз съм същият.
    Да, съгласявам се напълно - много по-добре е да избягаш, ако ще и да те наричат страхливец, отколкото да се прибереш пребит, или да се озовеш в болница...... каква е ползата ти, ако си пребит смелчага?

an7raks какви са тези глупости

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    an7raks какви са тези глупости
    Да и аз това му се чудя. Май иска да се заяжда.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Да и аз това му се чудя. Май иска да се заяжда.
    :/

Ей авторе послушай Lighting магийте помагат изключително много, но трябва да знаеш как да ги направиш. Иска се много труд и много усилия. Но дори да я направиш някоя може и да няма ефект, защото незнаеш основните неща за една магия.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    каква е ползата ти, ако си пребит смелчага?

Ти сериозно ли ... предпочиташ да избягаш като пълен страхливец ?

А после защо продължават...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението

Ти сериозно ли ... предпочиташ да избягаш като пълен страхливец ?

А после защо продължават...
    Еми виж, не продължават всички, продължават само хулиганите, а те са си такива. Има хора, които изобщо не биха те закачали и не защото не могат, а защото не са такива просто. А както има и такива, които, ако те ступат веднъж и не те закачат повече, взели са си своето, така да се каже. Само някакви малоумни хулигани продължават, както казваш, но те не са кой знае колко много и тях и да ги биеш, те пак ще са си такива. Ей такъв, като него, ако го пребиеш и няма да се кротне, ами и той ще извика някой да те пребие тебе, после ти пак и какво???? До кога ще продължи? Докато някой наистина не пострада сериозно, да бъде осакатен, или пък убит. Не е да е нямало такива случаи по нашите училища, припомнете си ги. Едно момче остана, доколкото си спомням без бъбрек, мисля, че беше, точно от някакъв такъв по-малък от него, с който или с чиито приятели предишни дни е имало някакви спречквания, доколкото помня. Това ли трябва да се случи??? Честно казано, предпочитам да си трая, отколкото да остана без бъбрек.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    ще го пребиеш и няма да се кротне, ами и той ще извика някой да те пребие тебе, после ти пак и какво?
    ще го пребиеш и няма да се кротне, ами и той ще извика някой да те пребие тебе, после ти пак и какво?

И пак и пак и пак докато един от вас не се откаже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си