- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Хахаха аз съм тоя дето го преби тоя мухльо тука с темичката. Здрасти балък гледам темичка си отворил путьо. Един приятел ми каза че видял тая тема тука и си викам че не е нашта случка ама като прочетох и гаранция че си ти путьо смачкан. Реших да се регна да драсна някой ред. Хахахах балък смотан хубаво си казал че се разплака ама що не каза че като момиче рева и пищя и що не каза че се опика целия. Хахахаха верно ви казвам че тоя путю се опика хахаххахахаа….. Не я зная Рая кво вижда в тоя женчо то само като го видиш как се облича и ти идва да му фраснеш един само заради дрехите все някви официални носи тъпото зубарче. Ама вече ми трепери като ме види, казал съм му като ме види в даскало и да обръща на обратно че да не го засичам пред погледа си че не отговарям и тоя ако знайте как изпълнява Хахахаххааа….като ме види и се омита на мига като путчица
![]()
![]()
верно ви казвам.
Ей зубър лигав нещо гледам други мерки ще вземаш….наш кви мерки ше ти дам вее тоя дет те е бил де да го знам къв е, не съм го карал аз ясно ли ти е и на директорката го казах, аз за кво да карам някой да тебие кат си ми на един шамар веее путко смешна. Тоя те е набил щот те е видял ква си путка смешна за това аз кво общо имам. Тука някви съвети за ножове и боксове ти дават аре давай да те видим хващай бокса и идвай ама нали знаеш че пак ще се опикаеш за това не смееш лайнце такова![]()
Ами ти с какви дрехи искаш да ходи? Не всички ходят с цигански дрипи като тебе.
Ами миличъкМоже би Рая не иска хулигани-фукльофци с празни глави (пълни с хелий), иска умни мъже които са интелигентни. А пък ся незавиждай на него, че я притежава.
И ей ,,Празно тикво" НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ. Братовчетка ми която е в 3 клас пише по-добре от теб.![]()
Последно редактирано от Lighting : 03-03-2014 на 17:51
На кой не му стиска бе нещо май ми се нервите а? И кво да се хваля че съм го набил тоя путю то него и момиче ще го набие ако реши. В даскалото и келешите в 7 и 8 клас се ебават с него и тоя се плаши като заек от тях тъй че кво да се хваля. Едно лапе от 8 клас веднъж го беше накарало да влезе в един гардероб и тоя лигльо место да му шибне един шамар взе че се навря в гардероба и келеша го заключи и го остави там пълна женичка.и гледам че нещо спря да пише и в даскало не го мярнах май се е опикал от страх като ми е видял коментара![]()
Ей ,, Прaзнa крaтуно" колко зaпетaй мислиш че имa в товa изречение?
Помисли че всеки е живо същество и всеки трябвa дa бъде увaжaвaн. Хорaтa по светa имaт рaзличен хaрaктер. A пък я помисли мaлко? Кaкво ще стaне aко те удaри? Може кaкто кaзa той дa увреди нечий бъбрек, или пък aко те удaри в глaвaтa дa получиш мозъчно сътресение. Но кaкто кaзaх ти си ТЪП И ВИНAГИ ЩЕ БЪДЕШ.
Aз вече тaкa ли инaче му кaзaх кaкво дa прaви, но той очевидно не го удобри.
Последно редактирано от Lighting : 03-06-2014 на 16:21
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
като ще правим сравнение ти ми приличаш пък на автора , насран и слаб но и в същото време устат , мисли че ще му се размине понеже хората ги е страх я от директорката я от полиция , ама на някой хора не им пука и просто ще ти извъртят ченето , зависи колко хубав им е бил денянадявай се като се видим случайно на някоя форумна сбирка или по друг случай да съм на кеф
след тва ще има втора подобна тема със заглавие
носферату ме наби , той ми е вечен приятел извинявам му се
и в темата ще пише "аз бях виновен за всичко , сега израснах духовно и виждам нещата по друг начин , не бях прав , прости ми приятелю "![]()
Първо ти на форумните сбирки не си канен, защото няма какво да си кажем с олигофрен като теб, за мен ти си толкова ниско Виолинчо толкова ниско, че буквално трябва да те уча да ходиш..
А до това, че ме оприличаваш на автора, ами окей, мисли си, че съм такъв, няма да тръгна да ти се доказвам по интернет, защото е жалко и смешно (а ти го правиш постоянно, смятааай) Мисли си каквото си поискаш, факт е обаче, че целия форум ти се смее и ти се подиграва (дори тези, които са излизали с теб)
И да наричаш мен "путка", но като ти звъннах да поговорим е тъй по мъжки, точно тогава си правеше НОВ ТАТУСза това, заекваше кат девствена ученичка... затвори и след 1 час ми звънна, сигурно си си написал на листче, какво да ми кажеш, да не го забравиш, че си прост на квадрат, ако изобщо знаеш какво е това.. селски бек такъв..
Айде не ме занимавай повече, форумно тамагочи такова.. Нахранихме те достатъчно за днес, би трябвало да си сит вече, бягай ся да спиш, а после излез пред някоя детска градина да лъжеш лапетата и да си мислиш, деа колко съм як..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ми като цяло знам поне трима дет са излизали с него и доста му се смеят като цяло,че е филмар и прочие, сигурен съм, че ако е излизал и с други и те ще му се смеят, нооо както и да е..
Пантерке като цяло ш'та помоля да не ме връщаш в безсмисления шитсторм на т'ва мекотело. Мерси.
Пс. И аз не се заяждам.![]()
Dr. Gregory House
Последно редактирано от Game_Fan98 : 03-07-2014 на 21:06
Ей sweet_boy ако искаш спасение виж първият ми коментар.Но както искаш ,, Със сила хубост не става".