- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
като ще правим сравнение ти ми приличаш пък на автора , насран и слаб но и в същото време устат , мисли че ще му се размине понеже хората ги е страх я от директорката я от полиция , ама на някой хора не им пука и просто ще ти извъртят ченето , зависи колко хубав им е бил денянадявай се като се видим случайно на някоя форумна сбирка или по друг случай да съм на кеф
след тва ще има втора подобна тема със заглавие
носферату ме наби , той ми е вечен приятел извинявам му се
и в темата ще пише "аз бях виновен за всичко , сега израснах духовно и виждам нещата по друг начин , не бях прав , прости ми приятелю "![]()
Първо ти на форумните сбирки не си канен, защото няма какво да си кажем с олигофрен като теб, за мен ти си толкова ниско Виолинчо толкова ниско, че буквално трябва да те уча да ходиш..
А до това, че ме оприличаваш на автора, ами окей, мисли си, че съм такъв, няма да тръгна да ти се доказвам по интернет, защото е жалко и смешно (а ти го правиш постоянно, смятааай) Мисли си каквото си поискаш, факт е обаче, че целия форум ти се смее и ти се подиграва (дори тези, които са излизали с теб)
И да наричаш мен "путка", но като ти звъннах да поговорим е тъй по мъжки, точно тогава си правеше НОВ ТАТУСза това, заекваше кат девствена ученичка... затвори и след 1 час ми звънна, сигурно си си написал на листче, какво да ми кажеш, да не го забравиш, че си прост на квадрат, ако изобщо знаеш какво е това.. селски бек такъв..
Айде не ме занимавай повече, форумно тамагочи такова.. Нахранихме те достатъчно за днес, би трябвало да си сит вече, бягай ся да спиш, а после излез пред някоя детска градина да лъжеш лапетата и да си мислиш, деа колко съм як..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ми като цяло знам поне трима дет са излизали с него и доста му се смеят като цяло,че е филмар и прочие, сигурен съм, че ако е излизал и с други и те ще му се смеят, нооо както и да е..
Пантерке като цяло ш'та помоля да не ме връщаш в безсмисления шитсторм на т'ва мекотело. Мерси.
Пс. И аз не се заяждам.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.