Първо ти на форумните сбирки не си канен, защото няма какво да си кажем с олигофрен като теб, за мен ти си толкова ниско Виолинчо толкова ниско, че буквално трябва да те уча да ходиш..
А до това, че ме оприличаваш на автора, ами окей, мисли си, че съм такъв, няма да тръгна да ти се доказвам по интернет, защото е жалко и смешно (а ти го правиш постоянно, смятааай) Мисли си каквото си поискаш, факт е обаче, че целия форум ти се смее и ти се подиграва (дори тези, които са излизали с теб)

И да наричаш мен "путка", но като ти звъннах да поговорим е тъй по мъжки, точно тогава си правеше НОВ ТАТУС за това, заекваше кат девствена ученичка... затвори и след 1 час ми звънна, сигурно си си написал на листче, какво да ми кажеш, да не го забравиш, че си прост на квадрат, ако изобщо знаеш какво е това.. селски бек такъв..
Айде не ме занимавай повече, форумно тамагочи такова.. Нахранихме те достатъчно за днес, би трябвало да си сит вече, бягай ся да спиш, а после излез пред някоя детска градина да лъжеш лапетата и да си мислиш, деа колко съм як..