- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
А, не съм дал назад, просто изтъквам, колко жалък си, а каква важност си придаваш.. Ако мислиш, че ми дреме извън темата/форума/ за теб, жестоко се лъжеш.. Единствената емоция предизвикана от теб у мен е, да си го преместя от единия крачол в другия..
Ако желая да си губя времето, ще седя тук, няма да се занимавам с лапешки истории - уговорили се в нета, да се бият..
На 12 ли си, че мислиш като такъв?
Сериозно ли мислиш, че ще дойда в Бургас и ще искам да си губя времето с теб? Хахахахахахха путьо, не си ми толкова важен..
Но все пак това цялото лято ще съм в Слънчев Бряг, може все пак да намеря време за червей като теб.. Да ти се смея и на живо и да няма какво да направиш, щото и в очите ще ти го кажа, какво тамагочи си и ще седиш и ще се чудиш какво да направиш.. А удариш ли ме, ще имам извинение (самозащита) за пред свидетелите и съда и ще мога да те начупя като помия...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е как ще си позволиш да стоиш в слънчев бряг ти имаш 5 лвбахти излагацията ако оставиш лина да ти плаща сметките и хотелите педерунгел
каква самозащита какви 5 лв как мислиш че работят нещата в българия момчеще те извикам на усамотено място където няма камери няма и свидетели и какъв съд те гони
сега да не кажеш че искаш да пием кафе на центъра
![]()
всеки мъж трябва да си носи последствията за думите които изрича , в днешно време всеки си мисли че може да си ходи безнаказаноти също трябва да си понесеш последствията задето си изцапан нужник
и ти знае изцапаната устичка
![]()
стига поства профила на идола ти на който мастурбираш по цял ден