.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А, не съм дал назад, просто изтъквам, колко жалък си, а каква важност си придаваш.. Ако мислиш, че ми дреме извън темата/форума/ за теб, жестоко се лъжеш.. Единствената емоция предизвикана от теб у мен е, да си го преместя от единия крачол в другия..
    Ако желая да си губя времето, ще седя тук, няма да се занимавам с лапешки истории - уговорили се в нета, да се бият..
    На 12 ли си, че мислиш като такъв?

Сериозно ли мислиш, че ще дойда в Бургас и ще искам да си губя времето с теб? Хахахахахахха путьо, не си ми толкова важен..
    Но все пак това цялото лято ще съм в Слънчев Бряг, може все пак да намеря време за червей като теб.. Да ти се смея и на живо и да няма какво да направиш, щото и в очите ще ти го кажа, какво тамагочи си и ще седиш и ще се чудиш какво да направиш.. А удариш ли ме, ще имам извинение (самозащита) за пред свидетелите и съда и ще мога да те начупя като помия...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А, не съм дал назад, просто изтъквам, колко жалък си, а каква важност си придаваш.. Ако мислиш, че ми дреме извън темата/форума/ за теб, жестоко се лъжеш.. Единствената емоция предизвикана от теб у мен е, да си го преместя от единия крачол в другия..
    Ако желая да си губя времето, ще седя тук, няма да се занимавам с лапешки истории - уговорили се в нета, да се бият..
    На 12 ли си, че мислиш като такъв?

Сериозно ли мислиш, че ще дойда в Бургас и ще искам да си губя времето с теб? Хахахахахахха путьо, не си ми толкова важен..
    Но все пак това цялото лято ще съм в Слънчев Бряг, може все пак да намеря време за червей като теб.. Да ти се смея и на живо и да няма какво да направиш, щото и в очите ще ти го кажа, какво тамагочи си и ще седиш и ще се чудиш какво да направиш.. А удариш ли ме, ще имам извинение (самозащита) за пред свидетелите и съда и ще мога да те начупя като помия...
    Е как ще си позволиш да стоиш в слънчев бряг ти имаш 5 лв бахти излагацията ако оставиш лина да ти плаща сметките и хотелите педерунгел

каква самозащита какви 5 лв как мислиш че работят нещата в българия момче ще те извикам на усамотено място където няма камери няма и свидетели и какъв съд те гони сега да не кажеш че искаш да пием кафе на центъра

всеки мъж трябва да си носи последствията за думите които изрича , в днешно време всеки си мисли че може да си ходи безнаказано ти също трябва да си понесеш последствията задето си изцапан нужник и ти знае изцапаната устичка

Banned Фен
    стига поства профила на идола ти на който мастурбираш по цял ден

Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    стига поства профила на идола ти на който мастурбираш по цял ден
    измисли нещо смислено бе тъп кретен. Ти верно си кретен.

Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението

п.п.: Боклук,вече съм ти враг номер едно. Ште натроша целия. Ште бия как автора са го били и ште накарам някои циганин да те наебе и ште кача у Гепиме. Майкати дайба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си