Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не че си ме питал, а може би трябваше, предвид, че на всеки любознателен човек би му било интересно, а всеки интелигентен би се запитал дали не греши... Оставям на теб да прецениш дали си едно от двете. Но ако ме беше попитал, бих ти казала, че ако твърдиш, че си е фотошопнал снимките, значи харабия не си в ред.
И точно ти да говориш за мъжки постъпки... аре беги. Цял форум ти чакаме месеци наред видеото с 300-та лицеви опори.
Говорех за тази снимка " http://img2.ask.fm/assets2/008/875/9...mal/METANA.jpg "
Госпожо Злоба ма трябваш да се заядеш нали, даже не знаеш за к'во говорим, ма влизаш със заяждане.. тъпо парче такова.
Ем ти казах да не ме занимаваш ем продължаваш, нз к'во искаш, злобей си там и си живей жалкия живот без да се месиш в моя. Батхи лицемерието бахти нещото, как да ти го напиша.. СПРИ ДА МИ ПИШЕШ. не желая да контактувам с жалката ти особа.. смятам те за смешна, лицемерна, злобна, дебилна, тъпа селска пръчка. А видеото ще си го получиш не се притеснявай, просто имаше фактори не позволяващи ми тренировки, няма как е така на рандъм да го направя, аз тогава ако си спомняш много добре казах - когато тренирам редовно 6 х 50 лицеви не е трудно.. Хората ме подкрепиха ти пак реши да се заядеш, ся крака вече ми е наред и мога да тренирам пълноценно, когато се възстановя напълно ще си получиш глупавото видео и ще ти се смея, че няма за к'во да се хванеш вече, плоска злобарке.

Не се чувствай длъжна да ми отговаряш, аз няма да си правя труда да ти се обяснявам повече, селско парче такова. Ае лека