Отворих снимката и видях за какво става дума. Реших, че имаш предвид, че той прави същото като въпросния пич - а именно, че си фотошопва снимките.
Написах ти го съвсем възпитано без крещящи букви и пунктуации.
Това, което имах предвид, беше, че когато си мерите пишките на тема кой кого може да набие, лично аз като претендираща за интелигентен и любознателен човек, бих попитала хората, които вече познават въпросната личност. Правила съм го и преди - а именно писах на Илия по въпроса, защото ценя мнението му. После добих впечатления и първа ръка.
И лицемерна точно аз не съм. Не аз се правя във форума на големия пич, а после да ти пиша на лично за "инче тва, инче онова", да те питам за подарък за приятелката си и т.н, нали? И далеч не съм единствената, на която си го продавал тоя номер. Отношението ми винаги е било последователно към теб - негативно, но последователно.
А от човек, който пише и се изразява по тоя начин, няма как да приема, че съм селянка, благодаря. Езиковата ми култура, изказът ми, граматиката и лексиката ми са в пъти по-обширни и развити от твоите, при все че си филолог - следователно, уж с усет към езиковото богатство като цяло.
В момента продължавам да съм възпитана, пък ти ми обяснявай каква дива селянка съм, докато си стоиш У Софията.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-16-2014 на 22:55