- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя (2)
Вече съм многооо , много разочарован от себе си .. Вече не знам за кой път поред изпускам момиче , което харесвам само защото съм глупак и не знам как да подходя , явно не харесват държанието ми или това , че не съм нахакан още от 1-вата среща да ги нацелувам и прочие ..
Така нека започна със сегашната ситуация .. Много неща са ми в главата , за това може би ще бъде доста странна и несвързано написана тема.
Цялата работа стана преди 2 седмици , взех фб-ка на въпросното момиче от мой приятел , тъй като той я познаваше и не и бях писал докато 1 вечер не я видях в едно квартално заведение ( само си казахме здрасти и толкова ) . На другия ден реших да и споделя , че е била доста красива предната вечер и се зачатихме лека-полека след известно време реших да я поканя да излезнем и тя не отказа . Но ето тук идва и първата грешка , ходихме в един нощен бар в центъра и до сутринта до към 6 бяхме там . Цяла вечер танци и така на татък не ме остави да седна , не съм я целувал и от време на време ни секваше разговора ( тя не се смееше и гледаше втренчено на някъде ( умислена явно ) ) усещах , че имах възможноста да я целуна но така и не се стигна до там ... Както и да е , ОК мина се вечерта , изпратих я до тях и само я прегърнах , казах и лека вечер и сладки сънища и си продължих на долу ( живеем близо 1 от друг , просто не съм я засичал преди ) .След няколко дена пак си писахме и се бяхме разбрали да ходим на фитнес , тъй като и споменах , че обичам да ходя и да тренирам , тя също ходи и се разбрахме така (горе-долу 4-5 дена минаха).. Точно вчера ни съвпадна свободното време , че иначе се разминахме в дните аз - на работа , тя - училище и тренировки . Видяхме се вчера , разбрахме се вместо да ходим на фитнес , да излезнем на разходка или кафе , както тя пожелае .. на мен ми беше все тая и около 200 метра ходене бяхме сами , след което се получи така ,че видяхме общи познати ( всичките бяха момичета , но тя познаваше само 2 от тях ) та ни накараха да ходим с тях на кафе че се и заговорихме и отидохме в 1 клуб ( същия в който я видях за 1-ви път ) пихме по нещо и си говорехме разни работи , изпратих я до спирката , че имаше работа някаква към 6 часа и изчаках с нея автобуса .... Вече не знам какво да пиша , твърде много неща са ми в главата ..
Общо взето искам да споделя повече инфо за момичето и да добавям в следствие от коментарите ви ( ако има такива )
На 17 е , тренира , не пуши ( за мен тези 2 неща са огромен + ) , не пие и най-вече е много мила и сладка ( дори ходи на църква 1 път в месеца поне ) .. Но цялата работа е , че има/имала приятел , който е на 23 и му е казала , че я нямала тръпката между тях и че го чувствала повече като по-голям брат от колкото като гадже и скъсали ( доста странна връзка - 3 месеца и постоянно се карали и късали ) .. Точно след като я изпратих вчера беше казала преди това , че приятелят и искал да се видят и да си поговорят , след като си свърши работата и ми разправяше как искала да не се вижда с него ноо се чудела как да се измъкне .. И пак оплетох нещата .. Не мога да разбера дали все още ходи с въпросното момче и дали изобщо има някакво привличане към мен или просто излиза с мен от любезност ( не мога да кажа за себе си , че съм грозен или пък най-вече неподдържано момче .. ) като сме заедно на вън ми дава някаква надежда , като пишем 1 вид се чувствам като някой от многото , с които си пише ... Някакви съвети как да действам и какво да правя ?? Задавайте всякакви въпроси , тъй като до момента МНОООГО , МНОГО тъпо съм обяснил всичко..
Последно редактирано от LPTRV : 02-19-2014 на 19:29
Ем, следващия път, когато се видите я попитай какво е станало с бившия ѝ(излязла ли е въобще с него, ако да как е минало). Ще ви е третата среща, така че не виждам лошо в това да я целувнеш(ако не се е събрала с бившия си ест.). И аз не харесвам от първа среща целувки, така че моите адмирации за това.
Ти ѝ пиши и я покани, защото момичетата в повечето случаи дори да си харесват някого чакат той да ги търси, поне в началото. Може и тя да е такава. Пък после като се видите и в зависимост от това как е протекла срещата и дали се е стигнало до целувка ще прецениш по реакцията ѝ дали те харесва.
Щом се чувстваш като някои от многото значи може би си. Какъв е изходът? Много е прост! Не й показвай колко поддържан си, а я накарай да види, това което не е видяла и това с което се отличаваш от мен и от всички останали. Всички сме хем еднакви, хем различни. Важно е да откриеш твоята уникалност. Според мен в момента вървиш по супер тънък лед. Ако не покажеш някакво физическо желание (целувка) в близката среща, според мен, минаваш във friend зоната, а от там не ти се иска да ти се налага да излизаш, че е страшна мъка, ако изобщо е възможно. За мен нищо не си загубил, но си на път да загубиш. Но както каза xXxPETYAxXx първо разбери какво се е случило с момчето. Но не реагирай като лапе моля те. Бъди мъж, реагирай сдържано какъвто и да е резултатът от тяхната среща.
П.С. Не бързай с цветя и подаръци, не прекалявай с комплиментите.
Браточка, според теб каква "работа" е имала мадамата? Видяла се е с бившия. От друга страна - точно това си говорех вчера с 1 мадама: един пич я харесва, а чака едва ли не мадамата да го "зарибява". Пич, в природата няма яйцеклетка, дето да търчи след сперматозоида! Ти трябва да правиш първата крачка.
Ако искаш да знаеш нещо конкретно (особено що се отнася до т.нар. "тънка" част) - питай я! Тя няма да тръгне да ти разправя. Сори (повечето от момичетата тука може да ми скочат да съскат), ама момичетата дори и да имат приятел и да тръгнат да интимничат с друг (често явление), няма да ти кажат "Аз си имам приятел, но с него не върви, а ти ме кефиш" - играят го на сигурно!! . Особено в днешно време става точно това - момичето къса с един и веднага тръгва с друг! Не си дават време да им мине, да преценят правилно ситуацията, да изчакат да видят дали пък пича няма да направи някаква стъпка, за да оправи нещата... да си научат урока от старата връзка... Веднага се хвърлят на някой нов, който използват за заместител. Това е хем глупаво, хем скапано, ама...
Та ако искаш да знаеш ти дали си заместител или нещо повече и как гледа тя на теб и дали мисли, че имате шанс - питай!! Иначе няма да каже просто така...
P.S.: Жена към пътник в автобуса: "Ми питайте бе, господине, питайте бе! Те така с питане на моя мъж жена му наебаха..."
Аз я питах във фейса как е минало , какво е станало и тя не отговори в продължение на 20 минути и аз викам карай , забрави какво съм те питал ... и след това ми отговори това " Nishto intetesni, v mn losha situaciya sum.. "
В случая не си допуснал никаква грешка в подхода, освен че не си достатъчно настоятелен. Продължавай да излизаш с нея и хич да не ти пука за бившият и. Покажи и, че си по-добър от него и се дръж на ниво. Не и досаждай, но и не я игнорирай и не изчаквай да скъса окончателно с него за да действаш на чиста писта. С една дума открадни му я. Успех!
Ами значи ще си държа на моето
BTW горе се говореше и за подаръци ... Единствено 1 обеца , която е за пъпа и подарих , защото знаех че има . Изпадна ми оферта и я взех![]()