.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Секс и любов

Сексуалната несъвместимост пречи ли на връзките ви? На мен определено ми пречи. Дори мацката да си заслужава, ако в сексуално отношение не си паснем, аз подсъзнателно се озъртам, колкото и грубо и лошо да звучи.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Какво разбираш ти под това "не пасва"? В сми - тясна е, широка е, срамежлива е, не иска да правите позите, които на теб ти харесват...?

Мега фен Аватара на RapExotic
    В началото не, но в последствие води до изневяра.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Пречи ми, пречи ми. Имах до себе си момче със страхотно отношение към мен, ама тоя пуст секс въобще не ни се получаваше, поне за мен. Прекалено различни бяхме в това отношение и това нямаше как, нито пък имаше защо да се променя. Това го казвам, щото след мен все някой ще изръси, че ако има любов и т.н. секса може да се подобри с разговори и бла-бла-бла.

П.П: Може да опиташ да промениш нещата, но това е възможно, само ако момичето е започнало да води сексуален живот скоро и не е напълно "моделирана" в леглото. Ако обаче има опит и знае какво харесва, но много се различавате едва ли ще има някаква дълготрайна промяна.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-20-2014 на 08:06

Ооо не, не си ме разбрала. Аз просто провеждам нещо като анкета, не че на мен в момента ми се случва.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пречи ми няма как да съм с момче което не ме привлича сексуално дори да е най-добрия на света

Била съм с такова момче и всичко доведе до раздяла

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Пречи. Сексът е важно нещо за една връзка.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на djipsito
    И на мен ми пречи и също е много важно. Минавало ми е през акъла да изневеря, ама не съм го правила, не съм се озъртала. Просто някак отношенията почват да се променят колкото и да са добри двама човека, всичко почва да куца и да не си е на мястото. Няма комфорт дето се вика.

И аз както казаха по-горе, съм имала такъв приятел и издържахме малко.. Вече си знам, не искам ли още от началото да е перманентно надървен... едва ли желанието ми ще се засили с времето. Също не бих се задържала ако той често ми отказва секс, без да има някаква логична, сериозна причина за това, колкото и да го искам...

Сексът разваля отношенията, и отношенията развалят секса.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Пречка, голяма пречка определено.

Пречи, каквито и чувства да изпитваш, лошият секс убива тръпката.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Всичко е супер субективно, но да речем, че пречи.
    Обаче пък дори и добрия секс понякога пречи на отношенията, ако не е в правилния момент. Но ако го няма пречи повече , така че ..

//логиката ми бяга днес, но силно се надявам някой да ме разбере
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    В началото може и да се изчака докато се напаснат нещата, но не се ли получи, води до проблеми.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не е невъзможно да се "нагодите" при желание да си запазите и подобрите отношенията.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

и според мен, ако нещата в леглото не се получават и връзката започва да куца.Просто се губи привличането и тръпката и в един момент се чудиш просто приятел ли ти е или не..

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    С моят приятел също не си пасваме много, но все пак сме заедно от година и половина. Не го правиме често. Той не желае. За изневрява винаги съм мислила, но не. И мога да кажа, че определено лошия секс разваля отнушенията ни. А липсата на такъв води до край от отнушенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си