- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секс и любов
Сексуалната несъвместимост пречи ли на връзките ви? На мен определено ми пречи. Дори мацката да си заслужава, ако в сексуално отношение не си паснем, аз подсъзнателно се озъртам, колкото и грубо и лошо да звучи.
Какво разбираш ти под това "не пасва"? В сми - тясна е, широка е, срамежлива е, не иска да правите позите, които на теб ти харесват...?
Пречи ми, пречи ми. Имах до себе си момче със страхотно отношение към мен, ама тоя пуст секс въобще не ни се получаваше, поне за мен. Прекалено различни бяхме в това отношение и това нямаше как, нито пък имаше защо да се променя. Това го казвам, щото след мен все някой ще изръси, че ако има любов и т.н. секса може да се подобри с разговори и бла-бла-бла.
П.П: Може да опиташ да промениш нещата, но това е възможно, само ако момичето е започнало да води сексуален живот скоро и не е напълно "моделирана" в леглото. Ако обаче има опит и знае какво харесва, но много се различавате едва ли ще има някаква дълготрайна промяна.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-20-2014 на 08:06
Ооо не, не си ме разбрала. Аз просто провеждам нещо като анкета, не че на мен в момента ми се случва.
Пречи ми няма как да съм с момче което не ме привлича сексуално дори да е най-добрия на света
Била съм с такова момче и всичко доведе до раздяла
Пречи. Сексът е важно нещо за една връзка.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И на мен ми пречи и също е много важно. Минавало ми е през акъла да изневеря, ама не съм го правила, не съм се озъртала. Просто някак отношенията почват да се променят колкото и да са добри двама човека, всичко почва да куца и да не си е на мястото. Няма комфорт дето се вика.
И аз както казаха по-горе, съм имала такъв приятел и издържахме малко.. Вече си знам, не искам ли още от началото да е перманентно надървен... едва ли желанието ми ще се засили с времето. Също не бих се задържала ако той често ми отказва секс, без да има някаква логична, сериозна причина за това, колкото и да го искам...
Сексът разваля отношенията, и отношенията развалят секса.
Първоначално написано от antifashionshit
Всичко е супер субективно, но да речем, че пречи.
Обаче пък дори и добрия секс понякога пречи на отношенията, ако не е в правилния момент. Но ако го няма пречи повече , така че ..
//логиката ми бяга днес, но силно се надявам някой да ме разбере
В началото може и да се изчака докато се напаснат нещата, но не се ли получи, води до проблеми.
Не е невъзможно да се "нагодите" при желание да си запазите и подобрите отношенията.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
и според мен, ако нещата в леглото не се получават и връзката започва да куца.Просто се губи привличането и тръпката и в един момент се чудиш просто приятел ли ти е или не..
С моят приятел също не си пасваме много, но все пак сме заедно от година и половина. Не го правиме често. Той не желае. За изневрява винаги съм мислила, но не. И мога да кажа, че определено лошия секс разваля отнушенията ни. А липсата на такъв води до край от отнушенията.